Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

De JCC biedt een hecht, actief en exclusief netwerk voor hoger opgeleiden tot 38 jaar in de stad en regio Groningen. Onze netwerkvereniging kenmerkt zich als ondernemend, betrokken, dynamisch en gezellig.

Partners van de JCC

Hoofdsponsor

Sponsoren

Preferred suppliers

Waarom de JCC

Ongedwongen sfeer

De JCC heeft ca. 250 hoger opgeleide leden. Van starters tot directeuren en werkzaam in allerlei sectoren. Maak kennis in een ongedwongen sfeer en breid je netwerk uit.

Diverse activiteiten

Elke maand worden diverse activiteiten georganiseerd door onze divisies. De inhoud van deze activiteiten varieert van pure ontspanning tot het vergroten van kennis. Van informele borrels tot interessante bedrijfsbezoeken en lezingen.

Verbonden aan de CCG

De JCC is gelieerd aan de CCG (Commercieele Club Groningen) en het CCG Seniorenconvent.

Nieuws van de JCC

De markt trekt weer aan. Zo ook de JCC?

Door Rik Wolthuis,¬†Recruiter/ Headhunter/ Jr. Consultant bij Finaxe.¬† Horen jullie dat? Het bruist, het raast, het versnelt! De markt trekt weer aan dames en heren! En dat is precies waar deze blog over gaat. Bedrijven willen weer mensen aannemen en mensen zitten niet meer vast aan hun honk als een bal in het woord honkbal. […]

Tag: Zakelijk

Vacature Lustrumdivisie

Alweer 30 jaar JCC Op 20 april 2018 bestaat de JCC alweer 30 jaar. 30 jaar van nieuwe contacten opdoen, elkaar zien groeien, interessante lezingen en bedrijfsbezoeken en naast business natuurlijk ook gezelligheid. We willen dit natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Door middel van een lustrummaand vieren we het 30 jarig bestaan […]

Tag: Actualiteit

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.