Bedrijfsbezoek Frans Koopal Haarwerken

Datum:

03/11/2022

Tijd:

17:00 uur

Organisator:

BED

Activiteit:

Bedrijfsbezoek

Locatie:

Frans Koopal Haarwerken

Adres:

Noorderhaven zz 1

Plaats:

Groningen

Parkeren:

Betaald

Organisatie:

BED

Contactpersoon:

Joëlle van 't Hof

Telefoon:

(063) 090-8748

E-mail:

bed@jcc-groningen.nl

Er zijn nog 25 plaatsen beschikbaar

Log in om je in te schrijven!


Kosteloos afmelden kan tot 27/10/2022. Bij afmelden na deze datum, of als je niet komt opdagen, worden de werkelijk gemaakte kosten in rekening gebracht.

Beschrijving

Door het hele land is Frans Koopal actief. Ook onder leiding van Layla Koopal heeft het bedrijf voor veel acteurs en actrices grime en haarwerk verzorgd. Uiteindelijk is besloten het bedrijf toe te spitsen op haarwerk voor modieus en medisch gebruik. De zaak aan de Noorderhaven in Groningen is meerdere keren verbouwd en bij de laatste verbouwing is het aangrenzende pand erbij betrokken. Niet alleen wat ruimte betreft is Frans Koopal door de jaren heen gegroeid. Wat de eerste generatie nog met zijn tweeën deed, doen nu meerdere mensen. Met Layla Koopal aan het roer is er een team van specialisten actief en werken ze iedere dag aan optimalisatie van collectie en assortiment. Iedere dag komt er een nieuwe pagina bij ‘in het boek’ met de rijke historie van Frans Koopal.

Op uitnodiging van Leyla Koopal zijn wij als JCC’ers welkom bij haar bedrijf. Leyla zal ons meenemen in het verhaal van Frans Koopal! Ben jij, net als wij, benieuwd naar het werk dat zij leveren?
Dan zien wij jou graag op donderdag 3 november bij dit bedrijfsbezoek!

Leden gaan vóór donateurs en introducees.

Programma:

17:00 | Inloop
17:15 | Welkomstwoord en start bedrijfsbezoek
19:00 | Afronding / Napraten

Locatie