Myron Hamming: De Wereld van Poëzie – inspiratie voor je Sinterklaas gedicht!

Datum:

25/11/2020

Tijd:

19:30 uur

Organisator:

BODI

Activiteit:

Kennis & Innovatie

Locatie:

Thuis

Adres:

Nvt

Plaats:

Nvt

Parkeren:

Nvt

Organisatie:

BODI

Contactpersoon:

Elise Speelman

Telefoon:

06-20355142

E-mail:

bodi@jcc-groningen.nl

Er zijn nog 37 plaatsen beschikbaar

Log in om je in te schrijven!


Kosteloos afmelden kan tot 25/11/2020. Bij afmelden na deze datum, of als je niet komt opdagen, worden de werkelijk gemaakte kosten in rekening gebracht. Voor deze activiteit komen die kosten uit op € 5.00.

Beschrijving

Hij zegde zijn baan op om zijn droom te volgen. Nu mag hij elke dag doen wat hij leuk vindt: verhalen vertellen, gedichten en teksten schrijven en mensen inspireren. Wellicht kennen jullie onze gastspreker, Myron Hamming. Hij is sinds kort lid bij de JCC, ex-profschaatser en Stadsdichter to be van Groningen!

“Vertrouw blind op je sprong in het diepe en de dag die altijd weer kwam na deze”, is een zin die vaak door zijn hoofd gaat en dit wil hij dan ook meegeven aan de leden van de JCC.

Wij hebben Myron uitgenodigd om jullie mee te nemen in de wereld van Poëzie. Want wat weten we daar nu eigenlijk van? En hoe leuk zou het zijn als jij straks in plaats van het A-B-A-B schema een hoogstaand Sinterklaas gedicht kunt schrijven?

In deze interactieve workshop neemt hij jullie mee in de verschillende aspecten van zijn vak. Hij komt met inspirerende teksten, mooie voorbeelden en zal jullie tips geven hoe je zelf een sterk gedicht kunt schrijven.

Het enige wat je nodig hebt is pen en papier, “de rest gebeurt on the fly”, zoals hij het zelf mooi zegt. Deze activiteit vindt plaats via Zoom en de Zoom link wordt voorafgaand aan de activiteit gedeeld.

Programma:

  • 19.30 Start
  • 20.30 Einde

Locatie