Kennismakingsborrel: 20 maart in het Heerenhuis

Datum:

20/03/2017

Tijd:

20:00 uur

Organisator:

Nieuwe Leden Divisie

Activiteit:

Borrel

Locatie:

Het Heerenhuis

Adres:

Spilsluizen 9

Plaats:

9712 NR Groningen

Parkeren:

Betaald, parkeergarage Rademarkt

Organisatie:

Nieuwe Leden Divisie

Contactpersoon:

Lisan Baljeu

Telefoon:

06-58853942

E-mail:

nld@jcc-groningen.nl

Beschrijving

Op maandag avond 20 maart om 20:00 uur organiseert de Jongeren Commercieele Club (JCC) Groningen de derde kennismakingsborrel van 2017 in Het Heerenhuis te Groningen. Tijdens deze borrel kun je als young professional op laagdrempelige wijze kennismaken met de leukste en meest actieve netwerkclub voor jonge, enthousiaste en hardwerkende noorderlingen.

De JCC organiseert elk jaar verschillende leuke en interessante bijeenkomsten, zoals bedrijfsbezoeken, lezingen, internationale reizen, sportactiviteiten, borrels, feestjes en een groots gala. Inmiddels heeft de vereniging zo’n 250 leden: hoger opgeleide jongeren tussen de 24 en 38 jaar.

De kennismakingsborrels zijn de perfecte manier om kennis te maken met de leden en activiteiten van de JCC. Ben jij ondernemend, heb je hoger onderwijs genoten en wil je eens kijken of de JCC bij je past? Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden via nld@jcc-groningen.nl.

Programma:

Bij deze kennismakingsborrel zijn de divisies en het bestuur van de JCC vertegenwoordigd en kun je met hen in contact komen middels een speeddate-sessie. Zo maak je in korte tijd kennis met veel verschillende mensen en krijg je een goed beeld van de JCC. Bovendien leer je ook de andere aspirant-leden kennen.

De borrel start om 20.00 uur.

Locatie