Nieuwjaarswandeling (geannuleerd)

Datum:

02/01/2022

Tijd:

11:00 uur

Organisator:

AD

Activiteit:

Algemene activiteit

Locatie:

Landgoed Fraeylemaborg, restaurant De Boerderij

Adres:

Hoofdweg 28

Plaats:

9621 AL Slochteren

Parkeren:

Gratis

Organisatie:

AD

Contactpersoon:

Emilie Wiersma

Telefoon:

06-50864539

E-mail:

ad@jcc-groningen.nl


Kosteloos afmelden kan tot 27/12/2022. Bij afmelden na deze datum, of als je niet komt opdagen, worden de werkelijk gemaakte kosten in rekening gebracht. Voor deze activiteit komen die kosten uit op € 18.75.

Beschrijving

*** Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is deze activiteit helaas gecanceld ***

 

Na alle festiviteiten van de afgelopen maand gaan we op zondag 2 januari 2022 een frisse neus halen met de Nieuwjaarswandeling.

We verzamelen rond 11:00 uur bij restaurant De Boerderij op het prachtige landgoed van Fraelemaborg in Slochteren. Na een kop koffie of thee met wat lekkers starten we met een wandeling die ons leidt langs enkele kunstwerken. Aangezien de datum kort op nieuwjaarsdag ligt, zal het een ontspannen wandeling worden waarbij een op-en-top conditie niet vereist is. Wel raden wij een paar goede wandelschoenen en gepaste kleding aan. Deze Nieuwjaarswandeling wordt afgesloten met een heerlijke lunch. De lunch wordt geserveerd in een aparte zaal, waarbij er afstand gehouden kan worden. We zijn ons allen bewust van de huidige corona maatregelen en dit is meegenomen in de organisatie van deze activiteit.

Begin het nieuwe jaar met een gezonde start en meld je aan! JCC, CCG en CCGs leden zijn allen welkom.

Oh ja, ben je de gelukkige baas van een trouwe viervoeter? Of zou je graag je kinderen meenemen? Ook die zijn van harte welkom!

We vragen voor deze activiteit een eigen bijdrage van 10 euro. Toegang alleen met een coronatoegangsbewijs. Leden gaan voor donateurs.

Uiteraard is het ieders eigen verantwoordelijkheid zich te houden aan de geldende richtlijnen van het RIVM: Algemene coronaregels. Bij klachten graag thuis blijven! Graag een bericht naar de organisatie indien dit zich voordoet.

Programma:

11:00 uur Ontvangst + koffie
11:30 uur Wandelen
13:00 uur Lunch

Locatie