Online event “Vaste denkwijzen doorbreken”

Datum:

30/04/2021

Tijd:

19:00 uur

Organisator:

KID

Activiteit:

Kennis & Innovatie

Locatie:

Online

Adres:

Nvt

Plaats:

Nvt

Parkeren:

Nvt

Organisatie:

KID

Contactpersoon:

David Marcel De Jong

Telefoon:

06-33666809

E-mail:

kid@jcc-groningen.nl

Er zijn nog 29 plaatsen beschikbaar

Log in om je in te schrijven!


Kosteloos afmelden kan tot 28/04/2021. Bij afmelden na deze datum, of als je niet komt opdagen, worden de werkelijk gemaakte kosten in rekening gebracht. Voor deze activiteit komen die kosten uit op € 15.

Beschrijving

Hoofdsponsor Century Autogroep organiseert samen met de JCC een supertof online event met een interessante spreker!

Rico Bakker is spreker over creativiteit. Hij noemt zichzelf ook wel ‘slechte ideeën bedenker’ en met zijn lezingen en workshops helpt hij je om op andere manieren naar vragen en problemen te kijken. Met behulp van prikkelende en absurde vragen brengt hij de slechtste ideeën naar boven en helpt hij organisaties om dit te gebruiken voor vernieuwende, ludieke en onderscheidende ideeën. Op 30 april neemt hij ons mee in de kracht van een slecht idee!

We gaan interactief aan de slag met een aantal vraagstukken en willen alle leden de ruimte geven om vraagstukken in te sturen. Alles is welkom: werk gerelateerd, privé en / of JCC gerelateerd. Kom maar door! Het fijnste is om wel een ‘hoe’ vraag te stellen. Dus bijvoorbeeld ‘hoe kunnen we… / hoe zorgen we…’.

Het wordt een super energieke, interactieve sessie en we hopen je daar te zien! Er zal een livestream geregeld worden vanuit de Audi showroom van Century Autogroep.

 

 

Uiteraard is het ieders eigen verantwoordelijkheid zich te houden aan de geldende richtlijnen van het RIVM:
Algemene coronaregels

Programma:

  • 19:00 uur start online event.
  • 21:00 uur einde.

Locatie