Promotiedagen

Datum:

07/11/2017

Tijd:

19:15 uur

Organisator:

Nieuwe Leden Divisie

Activiteit:

Algemene activiteit

Locatie:

Martiniplaza - Stand Gemeente Groningen

Adres:

Leonard Springerlaan 2

Plaats:

9727 KB Groningen

Parkeren:

Betaald

Organisatie:

Nieuwe Leden Divisie

Contactpersoon:

Natasja Huizenga

Telefoon:

06-11641274

E-mail:

nld@jcc-groningen.nl

Er zijn nog 63 plaatsen beschikbaar

Log in om je in te schrijven!

Beschrijving

Op dinsdag 7 november is de Jongeren Commercieele Club samen met de Commercieele Club Groningen en de Gemeente Groningen aanwezig op de Promotiedagen in Martiniplaza.

De Nieuwe Leden Divisie is hier aanwezig om de JCC zichtbaar te laten zijn en potentiële nieuwe leden uit te nodigen voor het avondprogramma (en natuurlijk voor een lidmaatschap bij de JCC). Onze huidige leden nodigen wij graag uit voor het avondprogramma: een interessante lezing en maar liefst 2 gezellige netwerkborrels (o.a. samen met de CCG).

In samenwerking met de CCG is geregeld dat Tjeerd van Bekkum (directeur Leeuwarden-Fryslân 2018, de organisatie van Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa) een interessante lezing voor ons gaat verzorgen.

De heer drs. T. (Tjeerd) van Bekkum is sinds juli 2017 directeur van de organisatie van Culturele hoofdstad van Europa 2018 Leeuwarden.  Tjeerd studeerde bedrijfskunde aan de RuG en werd na o.a. beleidsmedewerker van de VVD Tweede Kamerfractie en politiek adviseur van de staatssecretaris van verkeer en waterstaat in 2002 wethouder van de toenmalige gemeente Berkel en Rodenrijs. In 2005 keerde hij terug naar het noorden in verband met zijn benoeming tot burgemeester van de gemeente Marum. Aansluitend is hij met ingang van september 2012 burgemeester van de gemeente Smallingerland, waarmee hij werkzaam is in zijn geboorteplaats Drachten, als hij in juli 2017 deze baan verruilt voor die van directeur van Culturele hoofdstad van Europa 2018 Leeuwarden. Voorafgaand aan de borrel tijdens de promotiedagen in Martiniplaza brengt Tjeerd ons op de hoogte over o.a. de aanpak en de programmering van dit grootse culturele evenement.

 

Het belooft  weer een leuk en interessant event te worden. Zorg dus dat je erbij bent.

We willen je bovendien vragen om je netwerk uit te nodigen. Eerst een rondje over de beurs en daarna deelnemen aan het interactieve avondprogramma. We hebben jou nodig om ons JCC-netwerk uit te breiden!

Ben je nog niet lid en wil je wel dit event bijwonen? Je bent van harte welkom! Meld je aan door te mailen naar nld@jcc-groningen.nl 

Programma:

  • 19:15 uur  inloop bij de JCC (stand gemeente Groningen)
  • 19.25 uur welkomstwoord bij de CCG (middenhal)
  • 19:30 uur  spreker Tjeerd van Bekkum
  • 20:15 uur  borrel bij de JCC
  • 20:45 uur  borrel bij de CCG

NB: Vraag via deze link een gratis entreekaart voor de Promotiedagen aan. Deze heb je nodig om binnen te komen.

Locatie