JCC meets The Big Building – Business Festival

Datum:

13/10/2017

Tijd:

16:30 uur

Organisator:

Anne, Christiaan, Bart, Rianne, Sanne en Thijs

Activiteit:

Algemene activiteit

Locatie:

The Big Building

Adres:

Achterweg 1

Plaats:

9725 BM Groningen

Parkeren:

Betaald

Organisatie:

Anne, Christiaan, Bart, Rianne, Sanne en Thijs

Contactpersoon:

Bart Joling

Telefoon:

06-18810777

E-mail:

bestuur@jcc-groningen.nl

Beschrijving

Groningen zit vol met inspirerende communities. Groepen ondernemende, creatieve en nieuwsgierige mensen met tenminste 1 gemeenschappelijke deler. Binnen zo’n groep zorgt die gemeenschappelijke deler vaak voor waardevolle verbindingen. Hoe zorgen we er samen voor dat de Groninger communities die waardevolle verbindingen ook met elkaar kunnen leggen? Altijd al nieuwsgierig geweest naar de Groninger communities? En welke bedrijven en mensen kan je daar eigenlijk vinden?

Daarom organiseren de Jongeren Commerciële Club (JCC) en The Big Building (TBB) op vrijdag 13 oktober 2017 het JCC Meets TBB Business Festival! Het evenement staat in het teken van ontmoetingen, netwerken 2.0 en samenwerken.

Leer het Groninger community-landschap kennen, zie waar mogelijke kansen liggen en ontmoet talloze interessante bedrijven, ondernemers en potentiële klanten.

Ben jij ondernemer, lid van een community/bedrijfsverzamelgebouw of simpelweg geïnteresseerd in een tof netwerkevenement? Meld je aan en kom (samen met je community-broeders en zusters) naar dit event!

Over het evenement

Tijdens het evenement zijn er talloze activiteiten te volgen. Doe mee aan een van de toffe workshops, versla je tegenstanders tijdens verschillende activiteiten of drink een borrel in het restaurant. Over de daadwerkelijke inhoud van de workshops en de activiteiten binnenkort meer.

Eén ding is zeker: dit wil je niet missen! Meld je daarom snel aan.

Namens de organisatie: Anne Bolster, Christiaan ten Klooster, Bart Joling, Rianne Kruitbosch, Sanne Rolsma en Thijs Wesselink (TBB).

 

Programma:

  • 16:30: VRIJMIBO
  • 17:30: OPENING
  • 17:45: WORKSHOPRONDE 1
  • 18:30: WORKSHOPRONDE 2
  • 19:15: MEET & EAT
  • 20:15: WORKSHOPRONDE 3
  • 20:45:  DJ + BORREL
  • 00:00: SLUITING

Locatie