Bedankje voor bestuur en divisies!

28 december, 2020

Lieve mede-JCC-ers!

Aan het einde van deze kerstvakantie (of lockdown) zijn de JCC-leden een meester in slim werken óf inspireren tot actie. Of je bent dan in het bezit van beide vaardigheden.

Wát een leuke verrassing. De JCC-bestuursleden hebben alle leden een boek cadeau gedaan. En ze werden ook nog eens – grotendeels –  persoonlijk afgeleverd. Een beetje als goedmakertje voor het Kerstgala, dat niet door kon gaan. Maar wel met een mooie boodschap, want de JCC heeft verbinden en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. En dus roept het bestuur ook op om de boeken vooral onderling te ruilen zodra je ‘m uit hebt. Want zo ontstaat verbinding.

Nou is ‘verbinden’ een enorme cliché-term, maar in dit geval is het cadeautje volgens ons als CODI een schot in de roos! En het is alleen maar gaaf dat de bestuursleden de boeken hebben rondgebracht. Toch even een sociaal momentje in barre tijden.

Want ga er maar eens aan staan: een vereniging met zo’n 200 enthousiaste en levendige young professionals managen in tijden waarbij je elkaar niet eens mag zien. Activiteiten organiseren terwijl je niet eens binnen 1,5 meter van elkaar mag komen. In een samenleving waarbij we dankzij dat kloterige coronavirus worden beperkt. En waarbij er ook nog eens veel discussie is over de zin en onzin van sommige maatregelen. Volgens ons als CODI verdient het bestuur een enorm compliment voor de wijze waarop de JCC binnen alle beperkingen nog een interessant programma blijft bieden. Met voor ieder wat wils. En daar spelen alle divisies ook een enorm belangrijke rol in! Geloof ons: daar kan bijvoorbeeld de CCG nog wel wat van leren :-).

Ook al kunnen we elkaar wat minder zien en aanraken, toch wordt er alles aan gedaan om de leden met elkaar te verbinden. Of het nou gaat om een impact-sessie of een chaotische (maar legendarische) kookworkshop. Van sporten in je woonkamer tot een bierproeverij, een hilarische Crazy44-sessie en andere inhoudelijke activiteiten.

We zitten dan wel in lockdown, maar we hoeven niet stil te zitten.

Ik denk dat we vanuit de CODI namens alle leden wel even onze dank mogen uitspreken naar het bestuur en de actieve leden binnen de divisies!

Op naar 2021. En dat jaar kan alleen nog maar beter worden dan 2020.

Groeten,

De CODI!

Matthijs van Houten
Lovan Weijer
Martijn Scholtens
Joanne Boonstra

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement