Bekendmaking kandidaat Secretaris

21 april, 2017

Beste leden,

Zoals gecommuniceerd is de aanmeldingstermijn voor de functie van secretaris in het dagelijks bestuur gesloten.

Het bestuur geeft hierbij ter kennis dat Sanne Rolsma als bindend kandidaat wordt voorgedragen voor de functie van secretaris.

Het bestuur is unaniem van mening dat met de voordracht van deze kandidate een optimaal team wordt gevormd. Sanne heeft het team als interim secretaris sinds januari jl. reeds versterkt en heeft een grote inzet laten zien. Deze inzet is ook weer gebleken tijdens de openingstijd van de vacature, waarin Sanne als enige heeft gesolliciteerd naar de functie. Haar ideeën en werkwijze sluiten aan bij de doelen zoals die gesteld zijn en de visie die we met elkaar hebben voor de JCC.

Over de kandidate:

Sanne is vorig jaar gestart met haar bedrijf LaSanne waarmee ze kookworkshops geeft en catering verzorgt. Als echte start-up is ze gedreven, ondernemend en creatief. Maar ze heeft ook een commerciële en bedrijfskundige achtergrond. Ze neemt graag initiatief, werkt gestructureerd en georganiseerd. Sanne is in november 2015 lid geworden van de JCC en heeft al snel haar plek binnen de Communicatie Divisie gevonden. Afgelopen zomer heeft ze veel input geleverd voor het tot stand komen van onze nieuwe website.

Al met al brengt Sanne de juiste eigenschappen mee en heeft ze haar inzet reeds getoond. Het bestuur blijft graag met haar samenwerken.

Bij vragen over dit bericht kun je contact opnemen met voorzitter Bart Joling via bestuur@jcc-groningen.nl

Met vriendelijke groet,

JCC Groningen

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement