Bestuursmededeling: bekendmaking kandidaat Algemeen Bestuurslid

17 mei, 2021

Het bestuur geeft hierbij ter kennis dat Ilinka Bijma bij de aankomende ALV als bindend kandidaat wordt voorgedragen voor de functie van algemeen bestuurslid.

Het bestuur is unaniem van mening dat met de voordracht van deze kandidate een optimaal team wordt gevormd. Ilinka’s ‘’JCC loopbaan’’ is nog maar net begonnen, maar ze brengt een hoop enthousiasme, de juiste vaardigheden en de nodige ervaring mee. We zien haar als een frisse wind en haar visie sluit aan bij de doelen zoals die gesteld zijn en de ideeën die we met elkaar hebben voor de JCC.

”Verbinding maken met de leden van de JCC”
Ilinka stelt haarzelf even voor:
‘’Na de kennismaking met de JCC in September 2020 was het voor mij duidelijk dat ik als lid een actieve rol wil innemen binnen de vereniging. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik direct ben ingestapt bij de Activiteiten Divisie waarin ik, samen met een enthousiast team, een aantal toffe events heb mogen organiseren.
Als algemeen bestuurslid zie ik een mooie kans om verbinding te maken met de leden van de JCC en  mij te verdiepen in de structuren van de vereniging. Ik bewonder hoe het huidige bestuur in crisistijd vertrouwen en identificatie met de vereniging kon bewerkstelligen.’’

Even in het kort over mijzelf:
‘’
Ik werk als psycholoog, coach en trainer om professionals persoonlijk en professioneel te laten groeien. Een gedeelte van mijn werk bestaat uit het trainen van groepen en daarnaast begeleid ik coachees in één op één coaching trajecten. Ik ben geboren en opgegroeid in Duitsland en voel me na 10 jaar in Nederland inmiddels helemaal thuis. Als ik niet aan het werk ben dan ben ik graag in beweging tijdens een bootcamp of paaldanstraining. Verder kan je mij tegenkomen op terrasjes of op een bockbiertocht door de stad.
Spreek mij gerust aan om kennis te maken op het volgende (hopelijk snel weer live) evenement. ‘’

 

De komende periode
Ilinka zal direct mee gaan draaien met het zittende bestuur. Op deze manier kan zij goed ingewerkt worden en de rol eigen maken voor aanvang van de ALV.

Bij vragen over dit bericht kun je contact opnemen met voorzitter Martine Smeijers via bestuur@jcc-groningen.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur,

 

Martine, Sheilah, Rob, Sophie en Andreas

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement