Bestuursmededeling: bekendmaking kandidaat secretaris

4 augustus, 2020

Bestuursmededeling: bekendmaking kandidaat Secretaris

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat!

Het bestuur geeft hierbij namelijk ter kennis dat Sheilah Hoenderken bij de aankomende ALV als bindend kandidaat wordt voorgedragen voor de functie van secretaris.

Het bestuur is unaniem van mening dat met de voordracht van deze kandidate een optimaal team wordt gevormd. Hoewel Sheilah nog niet erg lang lid is van de JCC, brengt ze een hoop enthousiasme, inzet en goede vaardigheden mee. Haar ideeën en skills sluiten aan bij de doelen zoals die gesteld zijn en de visie die we met elkaar hebben voor de JCC.

 

Sheilah stelt zichzelf graag even voor:

Sinds begin dit jaar ben ik lid van de JCC en al vrij snel voorzitter van de SpoDi geworden. Deze route krijgt nu een andere wending, want vanaf oktober neem ik het stokje van Sanne als secretaris over! Met mijn kennis en ervaring hoop ik een waardige opvolger te zijn. Het is een enorme eer om de komende jaren deel te mogen zijn van het bestuur van deze mooie vereniging. De JCC ervaar ik als een open, betrokken en gezellige (netwerk)vereniging en ik ga daarom met veel enthousiasme deze uitdaging aan.

Naast mijn werk in de makelaardij is sporten een van mijn grootste hobby’s. Hockey en hardlopen doe ik het liefste. De overige vrije uren besteed ik vooral aan sociale activiteiten zoals het bezoeken van evenementen, festivals, of gewoon een borrel of hapje in de stad. Want gezelligheid is toch wel iets wat ik graag opzoek. Een bezige bij kun je wel zeggen. Met deze dosis energie hoop ik samen met jullie de komende jaren veel mooie momenten te beleven bij de JCC. Spreek mij vooral aan als je vragen hebt of als je gewoon even wilt proosten (bonuspunten als dat met een whisky is; met een Schotse moeder kan ik dat drankje wel waarderen).

De komende periode

Sheilah gaat meteen voor een vliegende start en draait per direct al mee met het zittende bestuur. Zo kan ze ingewerkt worden en de rol al een beetje eigen maken.

Bij vragen over dit bericht kun je contact opnemen met voorzitter Martine Smeijers via bestuur@jcc-groningen.nl

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Martine, Sanne, Jan, Sophie en Andreas

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement