Bestuursmededeling: Corona-beleid binnen de JCC #5

25 november, 2020

Beste leden,

Alweer enige tijd geleden hebben wij jullie van een laatste corona update voorzien. Graag geven wij jullie weer een nieuwe update over de gebeurtenissen binnen de JCC omtrent de corona-maatregelen.

Huidige stand van zaken
In de eerdere berichtgeving werden de volgende afspraken gecommuniceerd:
– Er worden geen offline activiteiten georganiseerd tot 1 december 2020.
– Online activiteiten zijn wel toegestaan, mits huidige gestelde richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen.

Hoe nu verder
Wij blijven bij ons standpunt dat wij als netwerkvereniging willen blijven faciliteren in events om onze leden optimaal te kunnen bedienen. Echter, dit betekent ook dat wij hierin (soms behoorlijk lastige) keuzes moeten maken.

Helaas moeten wij concluderen dat voorlopig het organiseren van offline activiteiten nog niet mogelijk is. Het termijn wordt daarom verlengd tot 1 januari 2021.
Dit betekent ook dat het traditionele eindejaarsevenement, het Kerstgala, geen doorgang zal vinden. De CCG, organisator van dit event, heeft haar leden hiervan reeds op de hoogte gebracht.

In de loop van december zullen wij opnieuw kijken of bovenstaande verlengd moet worden en zullen we jullie van een nieuwe update voorzien.

Uiteraard houden wij de berichten in de gaten en zullen waar nodig jullie eerder al van een update voorzien.

Samen dragen we de verantwoordelijkheid
Nogmaals willen wij aangeven dat wij als bestuur enkel de kaders kunnen aangeven, het is aan de divisies om hier hun weg in te vinden. De agenda is afgelopen tijd flink aangevuld met online activiteiten, de divisies laten zien dat zij creatief en innovatief omgaan met deze situatie. Natuurlijk hopen wij na 1 januari 2021 weer offline events (deels) te kunnen toelaten. Maar tot die tijd hopen wij op jullie begrip.

Samen staan we sterk
Jullie ideeën en (opbouwende) kritische noten zijn erg welkom. Laat ons weten hoe het nog beter zou kunnen en denk met ons mee.

We hebben als vereniging een verantwoordelijkheid naar elkaar, de stad, de regio en de maatschappij. Laten we dit met zijn allen naleven.

Namens het bestuur,

 

Martine, Sophie, Sheilah, Andreas en Jan

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement