Bestuursmededeling: coronabeleid binnen de JCC #2

20 januari, 2022

Het nieuwe jaar is begonnen! Een jaar waarin we hopelijk weer veel mooie JCC momenten gaan beleven met elkaar. Heel voorzichtig lijkt de wereld steeds meer open te gaan en daarom kijken wij ook positief naar komende tijd.

Hoe nu verder
Wij blijven bij ons standpunt dat wij als netwerkvereniging willen blijven faciliteren in events om onze leden optimaal te kunnen bedienen. Want sociaal contact en het blijven verbinden met elkaar is zo belangrijk, juist nu.

In een vorig statement hebben wij aangegeven tot 1 februari geen offline activiteiten toe te staan, in welke vorm dan ook. Natuurlijk hebben wij de berichtgeving en ontwikkelingen omtrent de COVID-19 pandemie nauwlettend in de gaten gehouden. Er zijn de nodige versoepelingen doorgevoerd en er lijkt weer steeds meer mogelijk. Het lijkt ons goed om hierin mee te gaan. Daarom zijn vanaf heden offline activiteiten weer toegestaan, mits de gestelde maatregelen in acht worden genomen.

Wij vragen jullie begrip voor het handhaven en het nastreven van deze maatregelen, het is heel belangrijk dat wij ons hier aanhouden, zodat we het kunnen blijven toestaan en faciliteren.

Houd de activiteitenagenda op de website komende tijd in de gaten, deze zal aangevuld worden met mooie events. Zien wij je daar?

Samen dragen we de verantwoordelijkheid
Nogmaals willen we noemen dat wij als bestuur enkel de kaders kunnen aangeven, het is aan de divisies om hier hun weg in te vinden. Wij zijn ontzettend blij met alle divisies. Elke keer weten ze ons weer te verrassen met mooie, nieuwe en innovatieve ideeën.
Wil je meedenken? Geregeld is er een plekje vrij in een divisie. Neem gerust contact met ons op, wij informeren je er graag over!

Samen staan we sterk
Jullie ideeën en (opbouwende) kritische noten zijn erg welkom. Laat ons weten hoe het nog beter zou kunnen en denk met ons mee.

We hebben als vereniging een verantwoordelijkheid naar elkaar, de stad, de regio en de maatschappij. Laten we dit met z’n allen naleven.

Namens het bestuur,

Bart, Sheilah, Rob en Ilinka

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement