Bestuursmededeling: tijdelijke wisseling binnen het bestuur

23 september, 2020

Beste leden,

Zoals wellicht bekend heeft onze voorzitter Martine Smeijers eerder dit jaar een lelijke val gemaakt waardoor zij een zware hersenschudding heeft opgelopen. Helaas loopt het herstel niet snel genoeg voor de altijd spontane en gedreven Martine. In goed overleg is daarom besloten om komende tijd een andere samenstelling in het bestuur te hanteren.

Hoe nu verder? 

Sophie Speelman, reeds algemeen bestuurslid, zal tot 1 maart 2021 optreden als interim-voorzitter. Hiermee zal Martine voor een bepaalde tijd afstand doen van haar taken als voorzitter. Er is gekozen voor deze (tijdelijke) oplossing, zodat er minimaal gewisseld hoeft te worden binnen het huidige bestuur en wij daarmee de continuïteit van alle belangrijke functies kunnen blijven garanderen. Iedereen in het bestuur zal een extra stap zetten, wij zijn van mening het goed aan te kunnen in deze aangepaste formatie. Verder zal Martine wel betrokken blijven bij de voorgenomen vernieuwingsslag van de JCC en zal daar op eigen tempo aan werken. Er gaat geregeld geëvalueerd worden om te beoordelen of deze samenstelling werkbaar is. Maar wij als bestuur zijn ervan overtuigd dat wij jullie nog steeds met net zoveel enthousiasme kunnen bedienen!

We hopen dat Martine hiermee haar volledige rust kan pakken en haar herstel voorspoedig zal verlopen, zodat zij vanaf 1 maart 2021 weer in haar rol als voorzitter aan het huidige bestuur gevoegd kan worden.

Wij vertrouwen op jullie begrip in deze situatie. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van deze mededeling, schroom niet om contact op te nemen met het bestuur.

Hartelijke groet, namens het bestuur:

Martine Smeijers, Sanne Rolsma, Andreas Ensing, Jan Pier en Sophie Speelman

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement