Bestuursmededeling: update omtrent Corona-virus

18 maart, 2020

Beste JCC’ers,

Vanuit het bestuur voelen we de noodzaak iets te laten horen. En niet alleen dat, ook staan we voor het nemen van een aantal maatregelen.  In dit item praten we je bij.

Ons dagelijks ritme is verstoord en dat verandert ons gedrag en daardoor onze behoefte. Voor sommige bedrijven is het alle zeilen bijzetten in positieve zin. Anderen hebben de eerste klappen al geïncasseerd. We zitten in een onzekere periode.

 

Wat betekent dit voor ons als vereniging?

Vanuit de JCC worden alle activiteiten tot en met 6 april afgelast. De Kennis en Innovatie Divisie onderzoekt de mogelijkheid om van hun event ‘the Lemon Game’ en online event te maken. Mocht dit lukken, dan horen jullie dat uiteraard zo snel mogelijk. De 1 aprilborrel wordt verplaatst naar een nader te bepalen moment. Dit is momenteel in afstemming met de CCG.

De Reis Divisie is hard bezig met het uitzoeken van de mogelijkheden en beste opties voor de internationale reis naar Ljubljana. Zodra we meer weten informeren we de deelnemers van de reis hier als eerste over.

Zoals je de afgelopen wel gemerkt zult hebben, kan het nieuws en de getroffen maatregelen per dag anders zijn. Hier proberen wij als bestuur zo goed mogelijk op te anticiperen. We hebben echter ook wat tijd nodig om te overleggen en te kijken naar mogelijkheden voordat we jullie kunnen informeren. We hopen op jullie begrip en geduld hiervoor.

Laten we niet vergeten: nu alles anders gaat, is dit als commercieel netwerk hét moment om privé en zakelijk meer aan elkaar te denken dan normaal. Blijf dus zeker het (digitale) contact met elkaar zoeken.

 

Mochten jullie vragen, opmerkingen of ideeën hebben, dan horen we dat uiteraard graag.

Samen staan we sterk!

 

Namens het bestuur,

Martine, Sophie, Sanne, Andreas en Jan

 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement