Bestuursmededeling: Vacature Algemeen Bestuurslid

6 april, 2021

De bestuursperiode voor onze Algemeen Bestuurslid (Sophie Speelman) zit er na dit seizoen op. Bij de ALV in oktober moet deze functie voor de komende 3 verenigingsjaren opnieuw ingevuld worden. Het bestuur stelt daarom de genoemde vacature open om elk lid de mogelijkheid te bieden te solliciteren.

Dit is jouw kans om aan te schuiven in een hecht team waarin je verschil kunt maken binnen de JCC!

Wat levert het op?
Persoonlijke ontwikkeling, een groot netwerk en deelname aan diverse interessante activiteiten van bijvoorbeeld de CCG en de CCGS.

Wie zoeken we?
Voorop staat dat je je sterk verbonden voelt met de vereniging en graag die extra stap zet. Het lijkt je leuk om samen met je bestuursgenoten plannen te maken, deze tot uitvoering te brengen in samenwerking met de divisies en de voortgang te bewaken. Je bent enthousiast, kunt ‘out of the box’ denken maar ook aan goede gewoontes vasthouden.

Algemeen Bestuurslid
Als Algemeen Bestuurslid ben je ondersteunend aan het bestuur en heb je ruimte om eigen invulling te geven. Het huidige Algemene Bestuurslid heeft zich bijvoorbeeld ingezet voor de internationale reis, de mentorenpool en ook het aansturen van diverse divisies. Je bent bovendien mede verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden. Kenmerken voor deze functie: je bent een teamplayer, sociaal en ondernemend.

Het bestuur
We zoeken een kandidaat die aansluit in het team met Martine Smeijers (voorzitter), Sheilah Hoenderken (secretaris), Rob Beukema ((interim-)penningmeester) en Andreas Ensing (vice-voorzitter). Twee keer per maand is er op maandag bestuursvergadering en eenmaal per maand aansluitend een divisie-voorzitters vergadering (DVV). Je bent gemiddeld 2 tot 10 uur per week bezig met de bestuurswerkzaamheden, dit is afhankelijk van de periode van het jaar. Daarnaast is er regelmatig contact met de Commercieele Club en het Seniorenconvent en ben je als bestuurslid ook uitgenodigd voor hun activiteiten.

Solliciteren
Bij interesse in deze functie kun je tot uiterlijk 26 april 2021 solliciteren. Mail je motivatie naar bestuur@jcc-groningen.nl.

En dan?
In mei vinden de sollicitatiegesprekken plaats. Het bestuur maakt daarna een keuze en stelt hem/haar binnen de vereniging voor als ‘bindend kandidaat’. Je gaat vanaf dan ook meelopen met het bestuur. Bij de ALV in oktober vindt de officiële benoeming plaats.

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement