Bestuursmededeling: Vacature Penningmeester

15 februari, 2021

JCC-Bestuur zoekt een nieuw bestuurslid!

Vacature Penningmeester
Zoals wellicht bekend zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester binnen het bestuur van de JCC. Momenteel wordt deze functie als interim ingevuld door Sophie Speelman.
Bij de ALV in oktober zal deze functie officieel en voor de komende 3 verenigingsjaren opnieuw ingevuld worden. Het bestuur stelt daarom bij dezen de genoemde vacature open om elk lid de mogelijkheid te bieden te solliciteren.

Dit is jouw kans om aan te schuiven in een hecht team waarin je verschil kunt maken binnen de JCC!

Wat levert het op?
Persoonlijke ontwikkeling, een groot netwerk en deelname aan diverse interessante activiteiten van bijvoorbeeld de CCG en het Seniorenconvent.

Wie zoeken we?
Voorop staat dat je je sterk verbonden voelt met de vereniging en graag die extra stap zet. Het lijkt je leuk om samen met je bestuursgenoten plannen te maken, deze tot uitvoering te brengen in samenwerking met de divisies en de voortgang te bewaken.  Je bent enthousiast, kunt ‘out of the box’ denken maar ook aan goede gewoontes vasthouden.

Wat houdt de functie in?
Als penningmeester heb je plezier in het werken met cijfers. Je houdt je bezig met de financiële planning, administratie en verantwoording. De hele cyclus dus en daaraan gekoppeld de controle van de financiële administratie. Dit gebeurt in samenspraak met het bestuur, de kascommissie en/of een onafhankelijke derde. Een goede penningmeester is integer en kan op een eerlijke manier ‘nee’ zeggen als het budget geen uitgaven meer toelaat.

Meer info
Wil je meer informatie over deze functie? Uitgebreid profiel en een persoonlijke toelichting zijn op te vragen bij het bestuur.

Het bestuur
We zoeken een kandidaat die aansluit in het team met Martine Smeijers (voorzitter), Sheilah Hoenderken (secretaris), Andreas Ensing (vice-voorzitter) en Sophie Speelman (interim-penningmeester, algemeen bestuurslid). Twee keer per maand is er op maandag een bestuursvergadering en eenmaal per maand aansluitend op de bestuursvergadering een divisie-voorzitters vergadering (DVV). Je bent alles bij elkaar gemiddeld 2  tot 10 uur per week bezig met de bestuurswerkzaamheden, dit is uiteraard afhankelijk van de periode van het jaar. Daarnaast is er regelmatig contact met de Commercieele Club en het Seniorenconvent en ben je als bestuurslid ook uitgenodigd voor hun activiteiten.

Bij interesse in deze functie kun je tot uiterlijk 15 maart solliciteren. Mail je motivatie naar bestuur@jcc-groningen.nl. In maart vinden de sollicitatiegesprekken plaats en wordt door het huidige bestuur een keuze gemaakt. Vanaf april/mei kun je vervolgens alvast mee gaan draaien met het bestuur. Na goedkeuring door de ALV treed je dan in oktober daadwerkelijk tot het bestuur toe.

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement