Bestuursmededeling: vacature Voorzitter en vacature Algemeen Bestuurslid

5 februari, 2019

Zoals wellicht bekend zit de bestuursperiode voor onze voorzitter (Bart Joling) en Algemeen Bestuurslid (Ischa Broese) er na dit seizoen op. Bij de ALV in oktober moeten deze functies voor de komende 3 verenigingsjaren opnieuw ingevuld worden. Het bestuur stelt daarom de genoemde vacatures open om elk lid de mogelijkheid te bieden te solliciteren.

Dit is jouw kans om aan te schuiven in een hecht team waarin je verschil kunt maken binnen de JCC!

Wat levert het op?

Persoonlijke ontwikkeling, een groot netwerk en  deelname aan diverse interessante activiteiten van bijv. de CCG en de CCGS.

Wie zoeken we?

Voorop staat dat je je sterk verbonden voelt met de vereniging en graag die extra stap zet. Het lijkt je leuk om samen met je bestuursgenoten plannen te maken, deze tot uitvoering te brengen in samenwerking met de divisies en de voortgang te bewaken.  Je bent enthousiast, kunt ‘out of the box’ denken maar ook aan goede gewoontes vasthouden.

 

Voorzitter

Als voorzitter ben je hét gezicht van de vereniging. Je bent een inspirator, promotor van de JCC, teambuilder, bemiddelaar en representatief. Je hebt een duidelijke visie, empathisch vermogen en sociale vaardigheden. Je wilt die extra stap zetten maar weet ook te delegeren en samen te werken. De voorzitter heeft affiniteit met het Noorden en met de provincie Groningen in het bijzonder. Kortom: een brede en uitdagende functie waarin je veel van jezelf kwijt kunt.

Algemeen Bestuurslid

Als Algemeen Bestuurslid ben je ondersteunend aan het bestuur en heb je ruimte om eigen invulling te geven. Het huidige Algemene Bestuurslid heeft zich bijvoorbeeld ingezet voor de internationale reis en een grote rol gespeeld bij de organisatie van het lustrum. Je bent bovendien mede verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden. Kenmerken voor deze functie: je bent een teamplayer, sociaal en ondernemend.

 

Het bestuur

We zoeken 2 kandidaten die aansluiten in het team met Sanne Rolsma (secretaris), Jan Pier (penningmeester) en Chiel Caspers (vicevoorzitter). Twee keer per maand is er op maandag bestuursvergadering en eenmaal per maand aansluitend een divisie-voorzitters vergadering (DVV). Je bent gemiddeld 2 tot 10 uur per week bezig met de bestuurswerkzaamheden, dit is afhankelijk van de periode van het jaar. Daarnaast is er regelmatig contact met de Commercieele Club en het Seniorenconvent en ben je als bestuurslid ook uitgenodigd voor hun activiteiten.

 

Solliciteren

Bij interesse in één van deze functies kun je tot uiterlijk 28 februari solliciteren. Mail je motivatie naar bestuur@jcc-groningen.nl.

En dan?

Op dinsdag 5 en donderdag 7 maart vanaf 18:30u vinden de sollicitatiegesprekken plaats in Het Heerenhuis.  Het bestuur maakt daarna een keuze en stelt hem/haar binnen de vereniging voor als ‘bindend kandidaat’. Je gaat vanaf dan ook meelopen met het bestuur. Bij de ALV in oktober vindt de officiële benoeming plaats.  

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement