Bestuursmededeling: voordracht bindend kandidaat Penningmeester en Vicevoorzitter

7 mei, 2018

Bestuursmededeling

Voordracht bindend kandidaat voor de functie van vicevoorzitter en de functie van penningmeester binnen het bestuur der Jongeren Commercieele Club Groningen.

Met gepaste trots presenteren we de bestuurskandidaten voor de komende drie verenigingsseizoenen. Het was een leuke en spannende zoektocht die we, naar ons inziens, met succes hebben afgerond. We willen hierbij alle sollicitanten hartelijk danken voor de interesse en hopen dat jullie met net zoveel enthousiasme de JCC blijven ondersteunen.

We hebben gekozen voor Jan Pier als penningmeester en Chiel Caspers als vicevoorzitter. Zij worden tijdens de volgende ALV voorgedragen als opvolgers van Wouter Leerink en Bowy Odink.

Het zittende bestuur – Bart Joling (vz), Sanne Rolsma (secr.) en Ischa Broese (alg.best.) – kijkt er enorm naar uit om met de nieuwe kandidaten samen te werken in het komende seizoen. Vanaf heden lopen Jan en Chiel mee met het huidige bestuur om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Beide heren stellen zichzelf aan jullie voor:

 

Chiel Caspers

Mijn naam is Chiel Caspers en ik volg, na goedkeuring van de ALV,  Bowy Odink op als Vicevoorzitter bij de JCC.

Werk: al ruim 7 jaar ben ik werkzaam in de Automotive, van premium merken tot zakelijk. Sinds 1,5 jaar werk ik bij Greven Automotive als verkoopadviseur en ben onder andere verantwoordelijk voor de reguliere verkoop, financial lease, het opzetten van de afdeling export als zelfstandig onderdeel binnen het bedrijf. Daarnaast ondersteun ik tijdens logistiek transport, inkoop, verkoop en verzorg een stuk boekhouding in het bedrijf.

Chiel als vicevoorzitter: mijn doel is om de relaties van de JCC te onderhouden en samen te werken; zowel met leden als met de sponsoren. En om uiteraard nieuwe sponsoren te vinden. Dit alles met frisse moed en volle energie. Ik wil graag een luisterend oor zijn op het moment dat er vragen zijn, of wanneer onderwerpen besproken moeten worden waar men altijd terecht kan bij mij namens het bestuur.

Wat is belangrijk voor de JCC: communicatie moet duidelijk zijn, denken in mogelijkheden en zoeken naar uitdagingen zodat we samen de dingen mogelijk kunnen maken. Zijn er vragen, heb je ideeën: stap naar voren en laten we overleggen hoe we dit kunnen bewerkstelligen. Jouw idee is ten slotte in het belang van de JCC. Laten we met elkaar voor goud gaan en de ambities binnen de JCC tot werkelijkheid realiseren!

 

Jan Pier

Mijn naam is Jan Pier, 27 jaar en woonachtig in Groningen. Ik ben bedrijfsadviseur bij Flynth Adviseurs & Accountants waar ik me richt op de MKB branche. Deze functie combineer ik met een teamleidersrol over de assistenten op de MKB afdeling.

Na goedkeuring tijdens de ALV neem ik het penningmeesterschap van Wouter Leerink binnen de JCC over. Het lijkt mij een interessante, leerzame en leuke uitdaging om de komende 3 jaar samen met de overige bestuursleden de vereniging financieel gezond te houden, en waar mogelijk te verbeteren.

Als persoon ben ik ambitieus, ondernemend en recht door zee. Een van mijn doelen als penningmeester is het vereenvoudigen van de boekhouding. Dit wil ik bewerkstelligen door onderdelen te automatiseren. Daarnaast wil ik met het bestuur open en transparant communiceren en dicht bij de leden staan.

Maar bovenal hoop ik samen met de leden, de divisies en het bestuur op een leerzame periode. Waar een goed netwerkklimaat moet worden gewaarborgd in de stad Groningen en omgeving.

 

We hebben veel positieve reacties gehad op deze kandidaten bij de bekendmaking tijdens het Lustrum Eindfeest en we hopen dat jij er net zo positief over denkt. Heb je vragen of opmerkingen over de aanstelling van de kandidaten, schroom dan niet contact te leggen met één van de zittende bestuursleden.

Met zonnige groet, namens het bestuur:

Bart Joling, Sanne Rolsma, Ischa Broese, Wouter Leerink en Bowy Odink

bestuur@jcc-groningen.nl

 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement