Bestuursmededeling: voordracht bindend kandidaat Vicevoorzitter

18 oktober, 2019

Bestuursmededeling: voordracht bindend kandidaat Vicevoorzitter

 

Voordracht bindend kandidaat voor de functie van vicevoorzitter binnen het bestuur der Jongeren Commercieele Club Groningen.

Op de valreep voor het weekend en zo vlak voor de ALV, hebben we nog een leuke bestuursmededeling. Naar aanleiding van de eerder opengestelde vacature voor de functie van Vicevoorzitter, dragen we bij dezen Andreas Ensing voor als bindend kandidaat. Hij  wordt tijdens de ALV van aanstaande maandag voorgedragen als opvolger van Chiel Caspers.

We zien in Andreas een enthousiast en gedreven persoon, een mooie aanvulling in het nieuwe bestuur. We hebben er alle vertrouwen in dat Andreas de komende twee verenigingsjaren een goede opvolging is van Chiel. We borduren samen voort op reeds gemaakte plannen omtrent partnerschappen. En er is vanzelfsprekend ruimte voor de eigen koers die Andreas in wil zetten. We zijn benieuwd waar dat ons brengt en kijken uit naar deze nieuwe samenwerking!

Heb je vragen of opmerkingen over de aanstelling van deze kandidaat, schroom dan niet contact te leggen met één van de zittende bestuursleden.

Hartelijke groet, namens het bestuur:

Bart Joling, Sanne Rolsma, Ischa Broese, Chiel Caspers en Jan Pier.

bestuur@jcc-groningen.nl

 

 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement