Bestuursmededeling: voordracht bindend voorzitter en algemeen bestuurslid

2 april, 2019

Bestuursmededeling

Voordracht bindend kandidaat voor de functie van voorzitter en de functie van algemeen bestuurslid binnen het bestuur der Jongeren Commercieele Club Groningen.

Met gepaste trots presenteren we de bestuurskandidaten voor de komende drie vereningsseizoenen. Het was een leuke en spannende zoektocht die we, naar ons inziens, met succes hebben afgerond. We willen hierbij alle sollicitanten hartelijk danken voor de interesse en hopen dat jullie met net zoveel enthousiasme de JCC blijven ondersteunen.

We hebben gekozen voor Martine Smeijers als voorzitter en Sophie Speelman als algemeen bestuurslid. Zij worden tijdens de volgende ALV voorgedragen als opvolgers van Bart Joling en Ischa Broese.

Het zittende bestuur – Sanne Rolsma (secr.), Chiel Caspers (vv) en Jan Pier (pm) – kijkt er enorm naar uit om met de nieuwe kandidaten samen te werken in het komende seizoen. Vanaf heden lopen Sophie en Martine  mee met het huidige bestuur om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Beide dames stellen zichzelf aan jullie voor:

Martine Smeijers

ENTHOUSIAST | COACHEND | INITIATOR | RESULTAATGERICHT | EMPATHISCH

In 2015 heb ik mijn MSc International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen gehaald. Sindsdien werk ik bij Agrifac Machinery BV als International Marketing Manager.  Ik zet mij ook  vrijwillig in voor KIKA, Stichting KinderKankerVrij als ambassadeur. In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen, basketballen (ik speel competitie) maar het liefst ga ik op reis om een nieuw land of regio te verkennen.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

We hebben een levendige vereniging waar we trots op mogen zijn. Het aanbod van activiteiten is ruim, we tellen veel actieve leden en we krijgen er continu nieuwe leden bij. Wat mij betreft ligt er een mooie basis om op verder te bouwen met één speerpunt: het verhogen van de kwaliteit van de vereniging. Dit kunnen we doen door te werken aan onze professionaliteit en relevantie, waarbij de gezelligheid gewaarborgd blijft . Voordat het allemaal zo ver is zal ik een inventarisatieronde maken want ik ben benieuwd naar jullie ideeën. Ik kijk uit naar een paar bijzonder mooie jaren bij de JCC. Ik heb er veel zin in en hopelijk jullie ook. Tot snel!

Sophie Speelman

Ik ben Sophie Speelman en werkzaam voor de hotelketen The Student Hotel. 3 jaar geleden ben ik gestart als Assistent Hotel Manager en sinds 1 maart 2019 bekleed ik de functie van Hotel Manager. Sinds december 2018 ben ik lid bij de JCC en vanaf komend september zal ik deel uit gaan maken van het bestuur  van de JCC als Algemeen Bestuurslid. The Student Hotel verbindt mensen met elkaar en dat neem ik ook graag mee naar de JCC. Met mijn enthousiasme, passie en betrokkenheid heb ik heel veel zin om de komende jaren leuke dingen te gaan doen met en voor de JCC. Tot snel!

 

We hebben veel positieve reacties gehad op onze kandidaten bij de bekendmaking tijdens de 1 aprilborrel en we hopen dat jij er net zo positief over denkt. Heb je vragen of opmerkingen over de aanstelling van de kandidaten, schroom dan niet contact te leggen met één van de zittende bestuursleden.

Met hartelijke groet, namens het bestuur:

Bart Joling, Sanne Rolsma, Ischa Broese, Chiel Caspers en Jan Pier

bestuur@jcc-groningen.nl

 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement