De nieuwe Consigne ligt weer op de mat!

13 december, 2021

Nieuwe koers JCC
In de Consigne lees je alles over de nieuwe koers van de JCC, want na een turbulent jaar is het tijd voor een frisse start: “We kunnen vooruit kijken naar een nieuwe website, een nieuwe huisstijl en een nieuwe strategie. Er staat ons een jaar te wachten waarin we een frisse koers gaan varen met een nieuwe identiteit en een hedendaagse visie op het ondernemersklimaat.” aldus Bart Joling. Met veel enthousiasme werkt het bestuur aan “een JCC 2.0: een slagje professioneler dan nu, maar nog wel net zo gezellig.”

75 jaar CCG
Ook is er in de consigne volop aandacht voor het verleden: de CCG bestond afgelopen maart 75 jaar en blikt terug op haar geschiedenis. Je leest over het ontstaan van de club in 1946, belangrijke gebeurtenissen, bijzondere anekdotes, ontwikkelingen en keerpunten. Eén ding is zeker: “De Commercieele Club Groningen heeft niet alleen als netwerkverenging voor de eigen leden, maar zeker ook voor de economie van Groningen betekenis gehad.”

En verder in de Consigne
Drie nieuwe bestuursleden stellen zich voor; een succesvolle koppeling in de Mentorenpool tussen JCC-lid Tomás en CCG-lid Nico; een levenslang partnership met Century Autogroep en andere nieuwe inspirerende samenwerkingen; interviews met verschillende leden zoals interieurontwerper Tineke Gol, directeur van software-bedrijf Qlic Marijn Poelman en nog veel meer…

Lees de Consigne online:
Bekijk hier de JCC Consigne
Bekijk hier de CCG Consigne

 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement