Gezocht: Young Professionals die hun kennis en netwerk willen delen en vermenigvuldigen

26 mei, 2021

Ben jij een Young Professional en wil je je kennis delen en je netwerk verbreden? Dan is de Jongeren Commerciële Club Groningen (JCC) iets voor jou. De JCC organiseert op maandag 14 juni een online kennismakingsborrel voor jonge, enthousiaste en ambitieuze noorderlingen (tot 38 jaar), die zich bij een eigentijdse netwerkclub willen aansluiten. Tijdens dit online event krijg je de kans om (beter) kennis te maken met de vereniging. Maar wat misschien nog wel het belangrijkste en leukste is: kennis maken met elkaar!

Tijdens de kennismakingsborrel moet duidelijk worden wat de JCC jou kan bieden, namelijk een interessant netwerk van meer dan 200 young professionals. De vereniging organiseert lezingen, borrels, bedrijfsbezoeken, gala’s, sportactiviteiten en nog veel meer. Onder de leden van de JCC zijn ondernemers, advocaten, communicatiemedewerkers, ICT’ers, accountmanagers en ga zo maar door. Allemaal zijn ze hoger opgeleid en werken of wonen in Groningen.

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel online activiteiten, maar we willen van de kennismakingsborrel een interactief event maken, waar meer aan bod komt dan alleen kennismaken. Twee leden van de JCC hosten het event. Alle deelnemers krijgen de kans om een kleine pitch over zichzelf te houden. Er is een Q&A over de JCCG en vervolgens kun je in breakout rooms netwerken. De online kennismakingsborrel vindt op 14 juni vanaf 20.00 uur plaats via Zoom (inloggen kan een kwartiertje eerder). De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur en dan weet jij of de JCC iets voor je is.

Details
Waar: Online (via Zoom)
Wanneer: maandagavond 14 juni 2021
Inloggen: 19:45 uur
Start 20:00 uur
Tot uiterlijk: 21:15 uur
Duur: Ongeveer 1,5 uur

Aanmelden kan tot zondag 13 juni 2021 door een mailtje te sturen aan de Nieuwe Leden Divisie van de JCC: NLD@jcc-groningen.nl. Iets voor de start van het event ontvang je de link om deel te nemen aan het event.

Tips: Stel je Zoom-naam in onder je eigen naam. Én: schenk jezelf wat lekkers in zodat we kunnen proosten.

Zien wij elkaar op 14 juni?!

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement