JCC doet aangifte tegen penningmeester na verduistering

13 februari, 2021

JCC doet aangifte tegen penningmeester na verduistering

De Jongeren Commercieele Club (JCC) heeft deze week aangifte gedaan tegen de eigen penningmeester vanwege verduistering. Lopende het onderzoek is de persoon in kwestie op non-actief gesteld.

Het JCC bestuur is er eind januari achter gekomen dat er een substantieel bedrag is weggenomen van de bankrekening. Er was aanleiding om een intern onderzoek te starten naar het handelen van de penningmeester. Op vrijdag 12 februari zijn de leden van de vereniging geïnformeerd over de actuele stand van zaken in het onderzoek.

Naar aanleiding van de verduistering is daarop besloten om aangifte te doen. De politie neemt de kwestie nu verder in onderzoek. Lopende het onderzoek worden verder geen uitlatingen gedaan.

Het bestuur betreurt de situatie enorm. Er is een nieuwe begroting opgesteld, er zijn geen externe schuldeisers, en er is een recovery plan in werking gesteld. De leden zullen de rest van het seizoen nog steeds een ruim aanbod aan activiteiten krijgen.

De Jongeren Commercieele Club bestaat uit ongeveer 200 young professionals en ondernemers. De JCC is in 1988 opgericht met het doel jong talent aan de stad Groningen te binden. Dit doet de vereniging door leuke en inhoudelijke activiteiten te organiseren. Zo worden de leden gefaciliteerd in het opbouwen van een mooi lokaal netwerk. Inmiddels heeft de vereniging een grote bijdrage geleverd aan het netwerk van vele jonge ondernemers en andere professionals. 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement