JCC en Diepzeekonijn gaan de samenwerking aan!

17 november, 2020

Vol trots delen wij mee dat Diepzeekonijn per direct toe treedt als partner van de JCC Groningen voor het resterende van seizoen van 2020/2021. Diepzeekonijn wordt onze mediapartner en zal preferred supplier worden op het gebied van film, fotografie en de huur van livestream-, podcast- en webinarstudio’s. We gebruiken dit seizoen om aan elkaar te “snuffelen”, maar hebben van beide kanten de intentie uitgesproken om het partnership te verlengen wanneer de samenwerking goed bevalt. 

Diepzeekonijn is de onderneming van ons trouwe JCC lid Matthijs Noordhoek. Matthijs is sinds 2011 actief als ondernemer. Ooit is hij begonnen met www.stappengroningen.nl. Hierin lag de focus op horeca- en eventfotografie. Toen het bedrijf groeide en de focus ook meer werd verlegd naar de zakelijke markt is Diepzeekonijn ontstaan. Sinds 2018 heeft Diepzeekonijn met Edsard Keuning een nieuwe compagnon in zijn gelederen.  Diepzeekonijn is groot geworden met professionele film- en fotografie. Sinds enige tijd hebben ze echter ook de beschikking over professionele podcast en livestreams/webinar studio’s.

Diepzeekonijn is de laatste jaren flink gegroeid. Inmiddels werken er 7 vaste medewerkers en 3 stagiaires. Vóór het Corona tijdperk werd het team nog aangevuld met 12 parttime Horeca- en event fotografen.

Matthijs aan het woord: Wat maakt Diepzeekonijn uniek?

“Sinds de eerste corona golf hebben we ons als bedrijf keihard ingezet om de effecten op ons bedrijf zo gering mogelijk te houden en de tijd te gebruiken om onszelf nog beter te positioneren. We hebben onze apparatuur ge-upgrade, bedrijfsprocessen verbeterd  en zijn unieke samenwerkingen aangegaan. Een goed voorbeeld hiervan is de samenwerking met 2Join. Samen met hen hebben we o.a. een livestream/webinar studio gebouwd, waar bedrijven en verenigingen op een unieke manier toch contact met hun achterban kunnen houden in de lastige tijden. 200% inzet, kansen zien en supersnel schakelen is wat er momenteel gevraagd wordt. Daarnaast moeten we als bedrijf enorm flexibel zijn en mee bewegen in de continu veranderende golfbeweging en actie en reactie op Corona /overheid van (potentiële) klanten.”

Vanuit het bestuur zijn wij enorm trots op dit partnership en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement