JCC en Fine Tune Music sluiten Partnership, dat klinkt ons als muziek in de oren!

24 april, 2021

De JCC ontwikkelt door. In tijden waar digitalisering steeds belangrijker wordt, kiezen wij voor strategische partnerships. Fine Tune Music wordt hierbij een belangrijke partner die ons gaat helpen bij de ontwikkeling van hoogwaardige studio audio en sonic branding.

Fine Tune Music is het bedrijf van onze KID voorzitter David De Jong. David heeft zijn bedrijf in 2013 gestart en levert met zijn bedrijf hoogwaardige muziek- en audioproducties. Naast Fine Tune Music runt David ook het bedrijf Fine Tune Voices, welke gespecialiseerd is in stemacteurs voor voice-overs.

Fine Tune Music aan het woord:
“Wij helpen filmmakers en merkenbouwers om hun boodschap te versterken, met de kracht van muziek, stem en geluid. Wij zijn Fine Tune Music, een full-service audioproductiebedrijf uit Nederland.

Waar het gebruik van stock-content steeds groter wordt, wijken wij juist af van de standaard. Wij maken unieke audio-producten die authentiek en exclusief zijn. Wij leveren hoogwaardige muziek, voice-overs en sounddesign, waarbij we letten op elk detail.

Muziek is emotie. We kunnen je laten schrikken, laten lachen en laten huilen. Wij zijn die melodie die maar niet uit je hoofd gaat, maar ook dat ene liedje waar je de naam niet meer van weet.”

Fine Tune Music verbindt zich tot het einde van seizoen 2021/2022 aan de JCC, met uitgesproken intentie om bij positieve ervaring het partnership te verlengen.

Wij zijn erg verheugd dat we David en Fine Tune Music als partner toe mogen voegen aan de JCC familie en kijken er naar uit om de komende periode hoogwaardige muziek- en audioproducties te ontwikkelen samen.

 

Het bestuur
Martine, Sheilah, Rob, Sophie & Andreas

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement