JCC goes Jumping XL

14 januari, 2019

Jump!

Op donderdagavond 29 november betraden ongeveer 20 sportieve JCC’ers het trampoline-walhalla van Groningen, Jump XL, voor een sportieve activiteit. De Spodi had het briljante idee opgevat om te gaan trampoline fitnessen.

Nadat de eerste, voor sommige onwennige, sprongen op de enorme trampolines zijn gemaakt, begint de les. Zoals het bij de meeste sportlessen gaat, wordt gestart met een warming-up. Voor sommige leden was dit al behoorlijk pittig, maar zij lieten zich niet uit het veld slaan. Dapper werd verder gestreden, waarbij de instructeur het nodig  vond om sommige leden extra hard aan te pakken. Lunges, Squats, Crunches en zelf burpees bleven ons leden niet bespaard.

Door de vering van de trampoline was het een uitdaging om de oefeningen vol te houden en kwam veel aan op de corestability van de leden. Daarnaast werden sommige oefeningen eindeloos herhaald, waardoor de verzuring en verkramping soms de kop opstak. Gelukkig kwam de cooling down in zicht, en kon er weer op adem worden gekomen. Tijd voor een drankje na afloop was er helaas niet, wij werden namelijk verzocht het pand te verlaten. Ondanks dit en de spierpijn van de dagen erna, was het een zeer geslaagde activiteit.

Namens de aanwezige leden: Spodi bedankt!

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement