JCC Openingsborrel seizoen 2018 – 2019

4 oktober, 2018

Borrelen, netwerken en pitchen tijdens aftrap van nieuw JCC-seizoen

De openingsborrel van de Jongeren Commerciële Club Groningen stond op 28 september in het teken van netwerken, pitches en vooral ook gezelligheid. Zo’n honderd leden van de netwerkclub verzamelden zich in het Uurwerkertje voor de eerste netwerkborrel van het verenigingsjaar.

Tijdens de borrel werd het nuttige met het aangename gecombineerd. De aanwezige nieuwe leden van de club kregen de mogelijkheid om zich kort te presenteren aan de andere leden. Daarnaast ‘wonnen’ drie leden een korte pitch met het ‘JCC-rad’. De eigenaar van het visitekaartje waarop het rad stopte met draaien, mocht zichzelf of z’n bedrijf presenteren.

Martijn Fernhout gaf na de pitches– onder het genot van een wijntje – een korte presentatie over Barrel: hét wijnlokaal van Groningen. Doel van zijn praatje was om de leden mee te nemen in de ontwikkeling van zijn onderneming. Fernhout richt zich vooral op het beleven van een goed glas wijn, maar ziet ook kansen in het verkopen van flessen wijn. Hij vroeg zich af hoe je het beste een wijnwinkel kunt koppelen aan een goedlopende wijnbar, juist in een tijd waarin webwinkelen een opmars maakt. Verschillende JCC-leden wisselden met hem van gedachten.

Later op de avond werd er door de JCC’ers vooral bijgepraat over de zomer, flink genetwerkt en gezellig geproost op een nieuw verenigingsseizoen, dat weer bol staat van de lezingen, bedrijfsbezoeken, activiteiten en netwerkborrels.

Tekst: Matthijs van Houten
Foto’s: Martijn Scholtens

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement