Lustrumdivisielid gezocht!

13 maart, 2022

Op 20 april 2023 bestaat de JCC alweer 35 jaar. Dit zijn 35 jaar van nieuwe contacten opdoen, elkaar zien groeien, interessante lezingen en bedrijfsbezoeken en naast business natuurlijk ook gezelligheid. We willen dit uiteraard niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Door middel van een lustrummaand vieren we het 35-jarig bestaan van de JCC. De lustrummaand begint op 21 maart 2023 en eindigt op 21 april 2023 met een groot feest. Een spetterende maand vol interessante activiteiten, netwerken en nog veel meer.

Vacature Lustrumdivisie 
Om alles in goede banen te leiden hebben we een lustrumdivisie in het leven geroepen. In deze divisie neemt vanuit het bestuur Ilinka Bijma plaats. Ook neemt 1 CODI- en 1 BODI-lid plaats in deze divisie. Daarnaast willen we graag niet-actieve leden uitnodigen en stellen we hierbij de vacature open. Samenwerking met de andere divisies is er natuurlijk ook.

Heb je zin om een toffe lustrummaand te organiseren, ben je creatief, enthousiast en kun je organiseren? Solliciteer dan door uiterlijk 4 april een motivatiebrief te sturen.

Per 1 mei willen we de lustrumdivisie compleet hebben. Diezelfde maand nog trappen we af met een eerste vergadering.

Contact 
Stuur je motivatiebrief in via: bestuur@jcc-groningen.nl

Voor vragen of meer informatie kun je Ilinka Bijma benaderen via 06-46737020 of linkbijmij@gmail.com.

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement