Nieuw partnership: The Commons restaurant

13 mei, 2020

YES! Goed nieuws! Vandaag tekent Thalytha van Eijkel namens The Commons restaurant in Groningen de partnership overeenkomst met de JCC Groningen. The Commons wordt vanaf komend seizoen de officiële vergaderlocatie van de JCC Groningen. Daarnaast gaan we samen nog een aantal andere gave events organiseren, waaronder de nieuwe leden borrel. Over The Commons restaurant: “Onze gasten warm verwelkomen met een creatieve inslag is waar de anderhalfmetereconomie momenteel om vraagt.” F&B Manager Thalytha van Eijkel van Restaurant The Commons Groningen, onderdeel van The Student Hotel Groningen, is achter de schermen druk bezig met een invulling te geven aan de heropening die op 1 juni 2020 plaats gaat vinden.

“Wij kijken uit naar de samenwerking met de JCC en zien in het partnerschap mooie mogelijkheden. Een zakelijke bijeenkomst tijdens de lunch, vergadermogelijkheden in één van de drie classrooms, plaats nemen op het terras met uitzicht op de Martinitoren of de dag afsluiten in het restaurant onder het genot van een cocktail in de bar. Eindeloze mogelijkheden, waarbij wij graag alle JCC leden verwelkomen.” Restaurant The Commons is de ruimte binnen The Student Hotel dat mensen met elkaar verbindt. Ondernemers, freelancers, studenten en Groningers samenbrengen onder het genot van een internationale kaart. The Commons is meer dan een restaurant en een bar. Het is een ruimte voor connectie, verbintenis en het creëren van onvergetelijke momenten. “We’re open to everyone and always serve you with a smile – forever relaxed, never formal. – The Commons Groningen”

De hippe uitstraling, positieve vibe en vlotte samenwerking maken van The Commons een geweldige locatie, die perfect aansluit bij de uitstraling die we als JCC Groningen willen.

Namens het bestuur en de rest van de vereniging, heten we The Commons Groningen van harte welkom als partner en kijken we uit naar een langdurige samenwerking.

Foto credits (Angel Varela)

 

 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement