Word actief lid van de JCC: openstaande vacatures bij divisies

7 oktober, 2022

Wil jij alles uit je lidmaatschap van JCC Groningen halen? Niet alleen activiteiten bezoeken, maar ook een bijdrage leveren aan de club? Word dan actief lid en sluit je aan bij een divisie! Er zijn momenteel vier divisies die leden zoeken, dus daar zit gegarandeerd eentje tussen die bij je past.

Waarom actief lid worden?

Lid zijn van een divisie vergroot je zichtbaarheid binnen de vereniging en helpt je daarnaast om snel je weg te vinden in de club. Je hebt veel contact met je eigen divisieleden en andere (actieve) leden, waardoor netwerken automatisch gaat. Bovendien kun je toffe activiteiten organiseren, waarmee je jouw samenwerkingsskills en organisatietalent verder ontwikkelt en de JCC een nog leukere vereniging maakt. Met als kers op de taart de legendarische, jaarlijkse divisie-bedank-avond. Alleen dat maakt het al de moeite waard!

Deze divisies zijn momenteel op zoek naar versterking:

Borrel Divisie (BODI)

Houd jij van borrelen en gezelligheid? Dan is de BODI de divisie voor jou! De BODI verzorgt de maandelijkse borrels en andere feesten voor de JCC. Vergaderen gebeurt altijd met een lekker borreltje en hapje eten erbij. De BODI heeft net een gloednieuwe en enthousiaste voorzitter, Marjolein Moorman. Interesse? Stuur een mailtje naar bodi@jcc-groningen.nl.

Nieuwe Leden Divisie (NLD)

Wil jij veel en snel kunnen netwerken met onze nieuwe leden? Dan is de NLD ideaal voor jou. Deze divisie is het visitekaartje van de JCC en verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden voor de club. Dit doet de NLD door het organiseren van kennismakingsevents met zakelijke speeddate-sessies, maar ook door het actief benaderen van potentieel nieuwe leden. De NLD bestaat uit: Maud Westerhuis (voorzitter), Arjan Zuidema, en Natasja Huizenga. Sluit jij aan? Neem contact op via nld@jcc-groningen.nl.

Activiteiten Divisie (AD)

Wil jij bijdragen aan de meest bekende en jaarlijks terugkerende activiteiten van JCC Groningen? Dan moet je bij de AD zijn! Deze divisie zit bijvoorbeeld achter de jaarlijkse JCC Century Tourtocht en Walking Dinner. Voeg je bij Elke Veenman (voorzitter), Stephan Jongsma en Dize Mentink! Neem contact op via ad@jcc-groningen.nl.

Lustrum Divisie

In 2023 pakken we groots uit om het lustrum van JCC Groningen te vieren! Een maand lang zijn er allerlei activiteiten, met een onvergetelijk lustrumfeest als klap op de vuurpijl. De Lustrum Divisie bestaat uit Dimitri Smit (voorzitter), Suzanne Luijckx, Elise Speelman, Natasja Huizenga en Ilinka Bijma. Ben jij creatief, enthousiast en een aanpakker? Kom dan de Lustrum Divisie versterken en lever een bijdrage aan deze bijzondere mijlpaal! Stuur voor 15 oktober je motivatie naar: lustrum@jcc-groningen.nl.

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement