Word actief lid van de JCC: openstaande vacatures bij divisies

14 februari, 2023

Wil jij alles uit je lidmaatschap van JCC Groningen halen? Niet alleen activiteiten bezoeken, maar ook een bijdrage leveren aan de club? Word dan actief lid en sluit je aan bij een divisie! Er zijn momenteel vier divisies die leden zoeken, dus daar zit gegarandeerd eentje tussen die bij je past.

Waarom actief lid worden?

Lid zijn van een divisie vergroot je zichtbaarheid binnen de vereniging en helpt je daarnaast om snel je weg te vinden in de club. Je hebt veel contact met je eigen divisieleden en andere (actieve) leden, waardoor netwerken automatisch gaat. Bovendien kun je toffe activiteiten organiseren, waarmee je jouw samenwerkingsskills en organisatietalent verder ontwikkelt en de JCC een nog leukere vereniging maakt. Met als kers op de taart de legendarische, jaarlijkse divisie-bedank-avond. Alleen dat maakt het al de moeite waard!

Deze divisies zijn momenteel op zoek naar versterking:

Kennis & Innovatie Divisie (KID)

Kun jij je bijvoorbeeld nog de Helweek, Game of Lemons of het bezoekje aan het Noord Nederlands Orkest (NNO) herinneren? Allemaal creatieve en toffe events van de KID! Bovendien won de KID vorig seizoen de titel Divisie van het Jaar. Genoeg redenen om bij deze divisie te willen horen! Neem contact op via kid@jcc-groningen.nl als jij je aan wil sluiten bij David de Jong (voorzitter), Stefan van der BorghMarije Everts, en Tomás Roca Killick.

Activiteiten Divisie (AD)

Wil jij bijdragen aan de meest bekende en jaarlijks terugkerende activiteiten van JCC Groningen? Dan moet je bij de AD zijn! Deze divisie zit bijvoorbeeld achter de jaarlijkse JCC Century Tourtocht en Walking Dinner. Voeg je bij Elke Veenman (voorzitter), Stephan Jongsma en Dize Mentink! Neem contact op via ad@jcc-groningen.nl.

Nieuwe Leden Divisie (NLD)

Wil jij veel en snel kunnen netwerken met onze nieuwe leden? Dan is de NLD ideaal voor jou. Deze divisie is het visitekaartje van de JCC en verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden voor de club. Dit doet de NLD door het organiseren van kennismakingsevents met zakelijke speeddate-sessies, maar ook door het actief benaderen van potentieel nieuwe leden. De NLD bestaat uit: Maud Westerhuis (voorzitter), Arjan Zuidema, en Natasja Huizenga. Sluit jij aan? Neem contact op via nld@jcc-groningen.nl.

 

 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement