Opnieuw opengesteld: Vacature Secretaris Bestuur JCC

3 juli, 2020

Bestuursmededeling: JCC-Bestuur zoekt nieuw bestuurslid

Nadat we eerder dit jaar de vacature open stelden voor het aanstellen van een nieuwe secretaris in het bestuur per oktober aanstaande, is onze speurtocht begonnen maar helaas nog niet geëindigd. Een zekere Corona-crisis heeft hierin ook niet mee geholpen. We hebben de ideale match dus nog niet gevonden en stellen daarom de vacature opnieuw open om elk lid opnieuw de mogelijkheid te bieden te solliciteren.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan snel! Ook als je nog niet zo lang lid bent bij de JCC, of wanneer je misschien nog wat twijfels hebt, laat je vooral horen. NB. Deze vacature blijft openstaan tot we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

 

Vacature Secretaris

Zoals wellicht bekend zit de bestuursperiode voor onze secretaris Sanne Rolsma er na dit seizoen op. Bij de ALV in oktober moet deze functie voor de komende 3 verenigingsjaren opnieuw ingevuld worden.

Dit is jouw kans om aan te schuiven in een hecht team waarin je verschil kunt maken binnen de JCC!

Wat levert het op?

Persoonlijke ontwikkeling, een groot netwerk en  deelname aan diverse interessante activiteiten van bijvoorbeeld de CCG en het Seniorenconvent.

 

Wie zoeken we?

Voorop staat dat je je sterk verbonden voelt met de vereniging en graag die extra stap zet. Het lijkt je leuk om samen met je bestuursgenoten plannen te maken, deze tot uitvoering te brengen in samenwerking met de divisies en de voortgang te bewaken.  Je bent enthousiast,  kunt ‘out of the box’ denken maar ook aan goede gewoontes vasthouden.

 

Vacature secretaris

Het bestuur is op zoek naar een enthousiaste, georganiseerde secretaris. Als secretaris ben je de regelneef van het bestuur; je zorgt voor structuur. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de jaarplanning, het organiseren van vergaderingen, de agenda, notulen en de algemene ledenadministratie. Daarnaast ben je de contactpersoon voor de Commercieele Club, het Seniorenconvent en andere externe partijen.

 

Het bestuur

We zoeken 1 nieuwe kandidaat die voor de komende 3 verenigingsjaren aansluit in het team met Martine Smeijers (vz), Jan Pier (pm.), Andreas Ensing (vv.) en Sophie Speelman (alg.best.). Twee keer per maand is er op maandag een bestuursvergadering en eenmaal per maand aansluitend op de bestuursvergadering een divisie-voorzitters vergadering (DVV). Je bent alles bij elkaar gemiddeld 2  tot 10 uur per week bezig met de bestuurswerkzaamheden. Dit is uiteraard afhankelijk van de periode van het jaar. Daarnaast is er regelmatig contact met de Commercieele Club en het Seniorenconvent en ben je als bestuurslid ook uitgenodigd voor hun activiteiten.

 

Meer info

Wil je meer informatie over deze functie? Een uitgebreider profiel en een persoonlijke toelichting zijn op te vragen bij het bestuur.

Mail je motivatie naar bestuur@jcc-groningen.nl.  We plannen een gesprek met je in en daarna wordt door het huidige bestuur een keuze gemaakt. Vervolgens kun je meteen mee gaan draaien met het bestuur. Na goedkeuring door de ALV op 19 oktober, treed je daadwerkelijk tot het bestuur toe.

 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement