Save the date: maandag 16 oktober a.s. – ‘Leiderschap met impact’

15 augustus, 2017

 

Save the date!

De besturen van de Commercieele Club Assen, Commercieele Club Groningen en Friese Zaken organiseren op maandag 16 oktober a.s. in theater De Nieuwe Kolk in Assen:

‘Leiderschap met impact’

Een unieke lezing door een van de beste sprekers van Nederland: Gabriël Anthonio.

Leiderschap gaat over invloed uitoefenen. Invloed om doelen te bereiken. Het liefst willen we dat ons leiderschap impact heeft. Wat zijn de sleutels tot succes? Op welke wijze kan ik duurzaam impact hebben? Hoe kan ik effectiever, met meer impact worden? Deze en andere vragen komen aan de orde in een lezing die zicht geeft op je eigen stijl en uitdaagt om effectiever leiderschap te tonen. Een lezing die je niet snel zult vergeten.

Prof. dr. Gabriël Anthonio is bestuurder in de zorg, hoogleraar en zeer gewaardeerd gastspreker op congressen en conferenties. Zijn lezingen worden zeer hoog gewaardeerd. Bij de Management Leergang Verandermanagement aan de Nyenrode Business University is hij al jaren de hoogst gewaardeerde docent. In ruim een uur neemt hij ons mee van theorie naar praktijk, deelt hij levensverhalen  en  betrekt  hij  daarbij  de  klassieke  filosofie. Tegelijk zet hij ons aan het denken en aan het werk…

Zijn lezingen spreken niet alleen het verstand, maar bovenal het hart aan. Een aanrader dus voor een ieder die zijn/haar leiderschap verder wil ontwikkelen richting meer impact.

Programma:

  • 17.15 – 18.00 uur: ontvangst met een drankje en voorgerecht
  • 18.00 – 18.15 uur: vertrek naar de grote zaal en start officiële gedeelte
  • 18.15 – 19.30 uur: lezing ‘Leiderschap met impact’ door Gabriël Anthonio
  • 19.30 – 21.00 uur: informeel en verrassend netwerkdiner met aansluitend borrel

Save the date!

De officiële uitnodiging volgt later.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Leiderschap met impact’

een unieke lezing door een van de beste sprekers van Nederland: Gabriël Anthonio

 

 

Leiderschap gaat over invloed uitoefenen. Invloed om doelen te bereiken. Het liefst willen we dat ons leiderschap impact heeft. Wat zijn de sleutels tot succes? Op welke wijze kan ik duurzaam impact hebben? Hoe kan ik effectiever, met meer impact worden? Deze en andere vragen komen aan de orde in een lezing die zicht geeft op je eigen stijl en uitdaagt om effectiever leiderschap te tonen. Een lezing die u niet snel zult vergeten.

 

 

Prof. dr. Gabriël Anthonio is bestuurder in de zorg, hoogleraar en zeer gewaardeerd gastspreker op congressen en conferenties. Zijn lezingen worden zeer hoog gewaardeerd. Bij de Management Leergang Verandermanagement aan de Nyenrode Business University is hij al jaren de hoogst gewaardeerde docent. In ruim een uur neemt hij ons mee van theorie naar praktijk, deelt hij levensverhalen  en  betrekt  hij  daarbij  de  klassieke  filosofie. Tegelijk zet hij ons aan het denken en aan het werk…

 

Zijn lezingen spreken niet alleen het verstand, maar bovenal het hart aan. Een aanrader dus voor een ieder die zijn/haar leiderschap verder wil ontwikkelen richting meer impact.

 

Programma:

17.15 – 18.00 uur          : ontvangst met een drankje en voorgerecht

18.00 – 18.15 uur          : vertrek naar de grote zaal en start officiële gedeelte

18.15 – 19.30 uur          : lezing ‘Leiderschap met impact’ door Gabriël Anthonio

19.30 – 21.00 uur          : informeel en verrassend netwerkdiner met aansluitend borrel

 

Save the date!

De officiële uitnodiging volgt later.

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement