Ten Stripes partnership

13 april, 2020

Vol trots willen we jullie meedelen dat vanaf 1 april jongstleden, Ten Stripes de Marketing partner van JCC Groningen is geworden. De komende twee jaar zal Ten Stripes de JCC ondersteunen bij het (her) schrijven van het marketingplan, missie/visie en propositie, gebruiksvriendelijker maken van de ‘digital customer experience’, opzetten van social media campagnes en andere voorkomende online marketing. Dit met als doel om van de JCC een vereniging te maken die toekomstbestendig is en mee gaat met zijn tijd.

Maar waarom Ten Stripes?
De meeste JCC’ers kennen Ten Stripes natuurlijk als het bedrijf van onze oud voorzitter, Bart Joling.  Ten Stripes heeft als missie om De Nieuwe Economie groter te maken dan de huidige economie. Dat doen ze door oprechte en ijzersterke verhalen te vertellen via de juiste kanalen op het juiste moment én met intrinsiek gemotiveerde marketeers.

Doelstellingen van hun klanten koppelen ze aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) om zo de impact die bedrijven maken meetbaar en zichtbaar te maken.

Wij vinden dit gaaf en zien enorme groeikansen in het partnerschap. Ten Stripes denkt hier gelukkig net zo over en samen zullen wij de komende periode alles op alles zetten om de JCC nog sterker in de markt te zetten!

Vanuit het bestuur zijn wij enorm trots op dit partnership en kijken uit naar een mooie samenwerking, waarin we een boel gave dingen gaan doen!

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement