Terugblik activiteiten november

28 november, 2016

Vandaag een korte terugblik op de JCC-activiteiten van de maand november. Wat zijn er leuke en interessante dingen georganiseerd. We kijken nu al uit naar de laatste activiteiten van dit jaar, die gepland staan in de maand december.

Kookworkshop met LaSanne

Wat was het een gezellige avond: de kookworkshop met LaSanne. Op vrijdag 18 november waren we te gast in De Pijp aan het Boterdiep en hebben we in duo’s allerlei heerlijke tapas gemaakt. Van een klassieke tortilla, koude gazpacho, tapas met artisjok en bruchette tot tonijngehaktballetjes en gekarameliseerde knoflooktaart. Traditionele en bijzondere gerechten en allemaal even lekker. Bedankt AD voor deze leuke avond!

img_6887 img_6888

Lezing over privacy door TRIP Advocaten & Notarissen

Woensdag 23 november zijn we op bezoek geweest bij TRIP Advocaten & Notarissen in Groningen. De lezing was georganiseerd door de Kennis & Innovatie Divisie.  Katrina Suls en Jarl Koning van TRIP hebben een zeer interessante presentatie gegeven over de wet ‘bescherming persoonsgegevens’ en privacy op de werkvloer. Na de presentatie was het tijd voor een quiz om onze kennis te testen over de besproken onderwerpen. De winnaar was Luiz van der Velde. Na afloop was er een gezellige borrel waar nog lang werd nagepraat.

img_7005 img_7006

Borrel & Karaoke-avond

Afgelopen vrijdag was het dan zover: de karaoke-avond!  Na een bord vol dampende stamppot werden de tongen rond 21:00u losgemaakt en was iedereen die de moed bij elkaar kon rapen,  aan het zingen geslagen. Alle soorten muziek passeerden de revue. Naast het zingen, werd er natuurlijk ook goed geborreld en was de opkomst van kersverse leden en introducees erg goed. De BODI mag weer trots zijn op deze geslaagde avond.

img_7007 img_7008

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement