Trendship // 17 oktober 2019

24 september, 2019

 

HET EVENT VOOR INSPIRATIE EN GROEI

 

Beste Jongeren Commercieele Club Groningen,

 

Graag nodigen we jullie uit voor dag 2 van Trendship op donderdag 17 oktober in MartiniPlaza Groningen. De afgelopen jaren bewijst Trendship zich meer en meer als dé creatieve ontmoetingsplek voor ondernemend Noord-Nederland. Naar onze (bescheiden) mening passen jullie qua profiel perfect bij het karakter van Trendship. In dit kader vinden we het dan ook leuk om jullie uit te nodigen en zijn we benieuwd hoe jullie Trendship gaan ervaren.

 

Wat is Trendship?

Trendship is op 16 en 17 oktober de creatieve hub van het Noorden. Onder het mom ‘your choice, no excuses’ en het centrale thema ‘groei’ stimuleren we om te doen wat je niet kan doen en te zijn wie je niet kan zijn. Het event groeit dit jaar naar een tweedaags innovatiefest, waarop dag 2 het exclusieve terrein is van zo’n 2.500 studenten en professionals.

 

Programma dag 2

Trendship zou Trendship niet zijn zonder een dikke line-up aan sprekers. Dit jaar heet Anna Nooshin op het podium Niels Verwij, Jiggy Djé, Charlie MacGregor, Victor Mids & many more welkom.

Tijdens dag 2 van Trendship krijgt de Playground een festivalsausje met vele foodtrucks, streetwise uitstraling en dj’s. Trendship komt bovendien met 4 extra inspiratiespecials: workshops en keynotes waar je je, naast het plenaire programma, binnenkort voor in kunt schrijven.

Bijzijn = meemaken!

 

check voor meer info en aanmelden even de website.

 

De organisatie van Trendship

 

 

 

Bron afbeelding

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement