Vacature Activiteiten Divisie

7 december, 2021

De Activiteiten Divisie (AD) is op zoek naar twee gemotiveerde, creatieve en bovenal gezellige nieuwe leden voor in haar divisie.

Per seizoen verzorgt de AD verschillende activiteiten die naast het netwerken een groot fun-karakter hebben. Inmiddels zijn verschillende traditionele activiteiten, zoals de nieuwjaarswandeling en de JCC Century Netwerk Tourtocht, niet meer weg te denken uit de jaarplanning en staan deze activiteiten vaak al vroeg met potlood op de kalender.

Wat zoeken wij?

In verband met het vertrek van twee vaste AD’ers zijn we op zoek naar een tweetal die samen met ons een frisse wind laat waaien door de divisie. Wij zoeken leden met een gezonde dosis creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Zie jij mogelijkheden in de huidige crisis? Eet jij positiviteit in plaats van muesli door je yoghurt en heb je net als wij enorm veel zin om van het komende seizoen een onvergetelijk jaar te maken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Per seizoen organiseert de AD een viertal events. De JCC Century Netwerk Tourtocht is de jaarafsluiter van het traditionele kalenderjaar. We stimuleren groot denken en door de samenwerking met andere divisies op te zoeken hopen we er komend seizoen een waanzinnig gaaf event van te maken. Naast de rally, organiseren we jaarlijks nog een drietal andere events.

Per jaar wordt er vier à vijf keer vergaderd bij één van ons thuis. Naast organiseren is het dus ook gewoon enorm gezellig om lid te zijn van de divisie.

Wat bieden wij?

Wij organiseren onze activiteiten natuurlijk zo goed en professioneel mogelijk. Maar dan wel met een goede dosis lol en soms een drankje.

Actief lid zorgt voor een groter bereik en zichtbaarheid binnen de vereniging en helpt daarnaast om snel je weg te vinden in de club. Omdat je als eerste aanspreekpunt fungeert en iedereen je dus al een keer gezien of gesproken heeft gaat het netwerken automatisch.

Wij bieden een plek om de JCC nog beter te maken en waar jouw inzichten een verschil kunnen maken. Om af te sluiten organiseert het bestuur elk jaar een legendarische divisie-bedank-avond. En geloof ons, alleen dat is al de moeite waard!

Lijkt jou het leuk om ons team te versterken, of meer te weten over wat wij doen? Stuur dan e-mail met motivatie/vraag naar ad@jcc-groningen.nl.

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement