Vacature NLD

20 mei, 2020

De Nieuwe Leden Divisie (NLD) is op zoek naar een gedreven en bovenal gezellige nieuw lid voor in haar divisie!

De NLD is wellicht een van de belangrijkste divisies binnen de JCC (is de mening van de NLD). Als visitekaartje van de vereniging proberen wij gezamenlijk een goede toestroom van (potentieel) nieuwe leden te trekken die de JCC een leuke en diverse club maakt. Elk jaar heeft onze divisie de uitdaging om de leden die te oud zijn en om andere redenen de vereniging gaan verlaten, aan te vullen met nieuwe mensen.

Wat zoeken wij?
Vind je het leuk om borrels te organiseren? Heb jij ideeën over hoe wij een nieuw lid nog beter kunnen bereiken en het lidmaatschapsproces kunnen verbeteren?  Ben jij die frisse wind die vol creativiteit zit om meer leden voor de vereniging binnen te halen? Kortom; ben jij goed in het aanspreken van nieuwe mensen en wil jij je steentje bijdragen in de groei van de JCC?

Dan zijn we op zoek naar jou!

De NLD organiseert vier keer in het jaar een kennismakingsborrel voor nieuwe leden en neemt daarnaast gedeeltelijk de organisatie van de zomerlunch voor haar rekening. Daarnaast zijn we aanwezig bij promotionele evenementen zoals de promotiedagen, Marug en andere gave initiatieven. Daarnaast vergaderen wij slechts ongeveer vier á vijf keer per jaar. Het is daarom een prima functie om naast je drukke leventje te doen!

Wat bieden wij?

  • Wij organiseren onze activiteiten natuurlijk zo goed en professioneel mogelijk. Maar dan wel met een goede dosis lol en soms een drankje 😉
  • Je leert je divisiegenoten nog beter kennen en banden worden onderling vaak sterker.
  • Omdat je als eerste aanspreekpunt fungeert, is je positie van netwerken ook een stuk beter omdat men je al eens heeft gezien bij een borrel.

 

Wij bieden een plek om de JCC nog beter te maken en waar jouw inzichten een verschil kunnen maken. Daarnaast organiseert het bestuur elk jaar een legendarische divisie-bedank-avond. Dit alleen al is de moeite waard.

Lijkt jou het leuk om ons team te versterken, of meer te weten over wat wij doen? Stuur dan email met motivatie/vraag naar nld@jcc-groningen.nl.

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement