Vacature secretaris Dagelijks Bestuur

15 maart, 2017

Vacature secretaris Dagelijks Bestuur

Zoals reeds bekend gemaakt, is Lianne Scholte vervroegd gestopt met het bekleden van de functie van secretaris binnen het dagelijks bestuur. Sanne Rolsma is per 1 januari jl. interim aangetreden om de taken van Lianne over te nemen. Bij de komende ALV in september moet deze functie officieel en voor de komende 3 verenigingsjaren ingevuld worden. Het bestuur stelt daarom bij dezen de vacature open om elk lid de mogelijkheid te bieden te solliciteren.

Als secretaris ben je de regelneef van het bestuur. Je beschikt over een planmatige en georganiseerde werkopvatting, je bent in staat om zowel mondeling maar ook zeker schriftelijk goed te communiceren. Je vindt je het leuk om samen met je bestuursgenoten plannen te bedenken, deze tot uitvoering te brengen en de voortgang te bewaken.  Je bent verantwoordelijk voor de jaarplanning, agenda en notulen van alle vergaderingen, de post en de gehele ledenadministratie. Je bent de contactpersoon voor de Commercieele Club, het Seniorenconvent en andere externe partijen. Je bezoekt geregeld bijeenkomsten van de CCG en het Seniorenconvent. Twee keer per maand is er een bestuursvergadering en eenmaal per maand een divisie-voorzitters vergadering. Er wordt vergaderd op maandagavond. Je bent gemiddeld 6 á 8 uur per week bezig met deze werkzaamheden.

Bij interesse in deze functie kun je tot uiterlijk 1 april solliciteren. Mail je motivatie naar bestuur@jcc-groningen.nl. Midden april vinden de sollicitatiegesprekken plaats met Bart, Bowy, Wouter en Ischa. Vanaf mei zul je bij gebleken geschiktheid mee gaan draaien met het bestuur. Na goedkeuring door de ALV treed je dan in september daadwerkelijk tot het bestuur toe.

 

 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement