Vacature SPODI

13 november, 2019

”Sportievelingen opgelet!

Wil jij actief lid worden en ben je op zoek naar een uitdagende divisie? De SportDivisie (SPODI) is voor  op zoek naar enthousiaste mede-organisatoren! Helaas gaat Ive verhuizen naar Zwolle per december en om hem te vervangen zoeken we 2 nieuwe talenten om ons team te versterken.

Heb jij affiniteit met sport, heb je een actieve en teamgerichte instelling en vind je het leuk om sport(netwerk)activiteiten te organiseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij organiseren 4 a 5 keer per jaar sportactiviteiten in de omgeving van Groningen. Als team brainstormen we voor aanvang van het nieuwe seizoen over activiteiten waarvan we vermoeden dat dit bij de JCC past én die natuurlijk sportgerelateerd zijn. Je eigen inbreng daarbij is belangrijk. Taken zoals communicatie en planning stemmen we per activiteit in onderling overleg af.

De sfeer is ongedwongen en gezellig, dat is immers belangrijk! We vergaderen wanneer we dat nodig vinden en komen af en toe samen voor een borrel of een hapje eten bij het Heerenhuis of andere locatie.

Een aantal activiteiten staan alvast voor het lopende verenigingsjaar, maar we hebben nog 2 activiteiten niet ingeregeld dus jouw inbreng is daarin zeker belangrijk.

Enthousiast geworden? Voor meer informatie neem contact op met onze voorzitter Rutger Kussendrager via 0618138030 of stuur een mail met korte motivatie naar spodi@jcc-groningen.nl

Sportieve groet,

Linda, Ive en Rutger

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement