Vacatures Internationale Divisie & Reis Divisie

5 maart, 2019

Wil jij actief worden binnen de JCC? Dan is dit jouw kans! Het bestuur stelt namelijk de volgende vacatures ter beschikking.  We zoeken 4 á 5 kandidaten, dus lees vooral verder.

Vacature Internationale Divisie

De JCC alleen interessant voor Groningers? Nee, natuurlijk niet! Zoals jij je netwerk uit wilt breiden houden wij er ook van om onze horizon te verbreden en kijken we graag wat ‘internationals’ ons kunnen bieden. En hoe toevallig: die internationals komen steeds meer naar ons hoge noorden.  Met al een aantal JCC’ers met een internationale achtergrond in ons midden, vonden we het tijd voor een Internationale Divisie.

Lijkt het jou leuk om activiteiten te organiseren die te maken hebben met internationalisering? Van bedrijfsbezoek bij Google, het verhaal van wereldspeler Shell te weten komen, een platform creëren voor expats… bedenk het maar. De Internationale Divisie kan ook een rol spelen bij het aantrekken van nieuwe (internationale) leden. Dit uiteraard in afstemming met de Nieuwe Leden Divisie.

Als nieuwe divisie mag je zelf een programma samenstellen en je krijgt hiervoor een budget ter beschikking gesteld. Dit in afstemming met het bestuur. De divisie-voorzitter vergadert bovendien elke maand met de andere divisie-voorzitters en het bestuur.

Wie zoeken we?

  • 4 á 5 divisieleden, incl. voorzitter;
  • de JCC’er met internationale ervaring of interesse;
  • out of the box kunnen denken;
  • en gewoon erg enthousiast om actief lid te worden binnen de JCC.

Wanneer de divisie compleet is kan er gestart worden. Wellicht kun je voor dit seizoen nog iets op poten zetten. Maar je richten op een goed jaarplan voor komend seizoen is ook een optie.

 

Vacature Reis Divisie >> deze vacature is gesloten<<

Houd je van reizen en ben je organisatorisch goed onderlegd? Dan is het organiseren van de JCC-reis iets voor jou!

Eens in de twee jaar wordt door de Reis Divisie een trip georganiseerd van ongeveer 5 dagen voor 40 leden. Berlijn, Istanboel, Valencia en Porto waren al eens de bestemming van deze mooie en legendarische activiteit. Het is bij uitstek de activiteit die bijdraagt aan nieuwe contacten en vriendschappen. Spreek een willekeurige deelnemer aan en ze zullen vol enthousiasme vertellen over hun ervaringen.

Als organisatie regel je de overnachtingen, het vervoer, (een deel van) het eten, bedrijfsbezoeken en anderen activiteiten.

We zoeken 3 kandidaten voor deze divisie.

 

Is je interesse gewekt en lijkt het je wat om actief te worden binnen de JCC? Neem dan contact op of stuur direct je motivatie naar: bestuur@jcc-groningen.nl

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement