Voorzitter JCC kiest voor mobiliteit van Century

26 juni, 2018

Autovrije stadcentra, schonere auto’s en deelconcepten, dat is de ambitie van mobiliteit totaaloplosser en JCC-hoofdsponsor Century. En dat voornemen is wel gebleken uit de stappen die de dealer afgelopen jaren heeft gemaakt. Met als hoogtepunten dit jaar: het dealerschap van Kalkhoff e-bikes in een shop-in-shop in de Volkswagen vestiging in Groningen sinds april 2018.

Duurzaam kiest voor duurzaam
De keuze voor duurzame mobiliteit op maat is ook voorzitter van de JCC, Bart Joling, niet ontgaan. “Met de start van mijn eigen marketingbureau Ten Stripes, waarin ik duurzaamheid op meerdere manieren wil doorvoeren, was ik op zoek naar een duurzame mobiliteitspartner”, zegt Bart.

“In mijn zoektocht naar een duurzame oplossing heb ik bij meerdere leasebedrijven, inclusief hoofdsponsor Century, de mogelijkheden bekeken. Toch kwam ik de juiste constructie, die antwoord gaf op mijn duurzame voornemens, niet direct tegen. Ik ben toen in gesprek gegaan met René de Groot van Century. Hij wees mij op de combinatie flexibele lease en elektrische fiets van Kalkhoff. Nu ik in Leek werk, wat met een (elektrische) fiets prima bereikbaar is, had ik geen goed excuus meer om elke dag de auto te pakken. Toegegeven: een ritje op de fiets door het Groningse landschap voor en na het werk is zeker geen straf.”

Duurzame mobiliteit op maat
Samen met René de Groot werd het uitgebreide assortiment aan Kalkhoff e-bikes bekeken en uitgeprobeerd. Daar uit voortvloeiend werd een eigen fiets samengesteld. “We hebben voor ieder budget een e-bike op voorraad. Daarbij kunnen klanten kiezen tussen, kopen, huren of (private) leasen” aldus René. “En het gaat hard, de fietsen gaan snel de deur uit! Deze duurzame toevoeging aan onze mobiliteitsmogelijkheden wordt erg gewaardeerd door onze bestaande en nieuwe klanten. We krijgen veel positieve reacties. Dat is leuk!”

Ook in de Grote Roltrap (het voormalige V&D-pand) heeft Century flink uitgepakt en een pop-up store met als thema duurzaamheid opgezet. Onder andere de eco up! en de Kalkhoff e-bike benadrukken hier het duurzame en vooruitstrevende voornemen van Century. Met een locatie midden in de binnenstad voorziet Century particuliere, maar ook zakelijke, klanten van (duurzame) mobiliteit op maat. Door overal aanwezig te zijn, mensen te laten zien wat ze te bieden hebben en duurzaam te denken werkt Century gestaag door aan de invulling van de missie om klantverwachtingen te overtreffen op het gebied van duurzame mobiliteit, met goed advies en met oog voor de eigen maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor duurzaam ondernemen.

 

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement