Century Autogroep en JCC Groningen partners voor het leven

3 december, 2021

Na een jarenlang succesvol partnership verzegelen Century Autogroep en JCC Groningen hun samenwerking voor onbepaalde tijd. Century Autogroep is al ruim tien jaar hoofdpartner van JCC Groningen en gaat nu een “contract voor het leven” aan met de JCC.

Maatschappelijk betrokken

Erik Meems, directeur/eigenaar van Century Autogroep over het partnership: “Als lokale ondernemer en noorderling in hart en nieren vind ik het belangrijk om verbonden te zijn met de regio. Ik ben trots op het levenslange partnership met de JCC. De betrokkenheid in de regio, in combinatie met de jonge professionals, sluit naadloos aan op onze strategie. Namelijk, maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemen. Het delen van kennis en de visie tussen deze jonge professionals en ondernemers is essentieel om de regio als belangrijke economische speler verder op de kaart te zetten.”

Samen de regio versterken

Andreas Ensing van JCC Groningen sluit zich aan bij deze woorden: “We zijn vanuit de JCC enorm trots op ons jarenlange partnership met Century Autogroep. Deze loopt inmiddels al ruim tien jaar. In deze periode hebben we samen met Century Autogroep al een groot aantal kwalitatieve activiteiten kunnen organiseren. Wij zijn erg blij dat de jarenlange loyaliteit tussen de JCC en Century Autogroep wordt verzilverd met een ‘contract voor het leven’.”

JCC Groningen en Century Autogroep verlengen partnership

Sophie Speelman, Erik Meems en Andreas Ensing. Fotograaf: Martijn Scholtens

 

Over Century Autogroep

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met ruim 300 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn (duurzame) mobiliteitswensen.

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement