JCC en mediapartner Diepzeekonijn verlengen samenwerking

27 september, 2021

Het partnerschip tussen Diepzeekonijn en JCC Groningen is zo goed bevallen dat de twee partijen hun samenwerking voortzetten in het seizoen 2021/2022. Vorige week ondertekenden interim-voorzitter Andreas Ensing en Matthijs Noordhoek, eigenaar van Diepzeekonijn, het samenwerkingscontract en maakten het daarmee officieel.

Diepzeekonijn is een creatief mediabedrijf. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder het maken van foto- en videocontent voor bedrijven. Van het maken van portretten, corporate presentaties en commercials tot het vastleggen van congressen of bedrijfsfeesten. Daarnaast beschikt Diepzeekonijn over een professionele studio, waar podcasts, livestreams en webinars worden opgenomen.

Partnership aangaan met JCC Groningen

Sinds november 2020 is Diepzeekonijn partner van JCC Groningen. Andreas: “Ik vind het belangrijk om partnerships aan te gaan die goed bij de JCC passen. Matthijs Noordhoek is als eigenaar van Diepzeekonijn al jaren een trouwe JCC’er. Hij is altijd erg betrokken geweest bij de vereniging, waardoor ik ook wist dat we goed bij elkaar zouden passen als partners.”

Sterke online events dankzij Diepzeekonijn

In de afgelopen periode heeft Diepzeekonijn de JCC door de coronacrisis heen geholpen. Dankzij de technische mogelijkheden die het bedrijf biedt, kon de JCC sterke online events aanbieden ter vervanging van fysieke bijeenkomsten. De laatste nieuwjaarsreceptie, via een livestream te volgen, werd bijvoorbeeld vanuit een studio van Diepzeekonijn uitgezonden. Ook de online Songfestival Pubquiz in mei 2021 werd gepresenteerd vanuit deze studio, in samenwerking met Qlic.

Bijdragen aan zichtbaarheid JCC

Komend seizoen gaat Diepzeekonijn de JCC helpen om meer zichtbaar te zijn en zich online beter te profileren. Tijdens de eerste borrel van het seizoen liepen de Diepzeekonijnen al rond met camera’s om het evenement vast te leggen en zo meer van de JCC te laten zien.

Matthijs: “Nu de coronamaatregelen versoepelen, zullen de JCC-leden zien dat we niet alleen vanuit onze drie studio’s werken. Ook daarbuiten kunnen we veel voor de vereniging en voor andere bedrijven betekenen op het gebied van fotografie en videoproducties. Ik kijk uit naar weer een leuke samenwerking, waarbij de JCC en Diepzeekonijn elkaar wederzijds versterken.”

> Bekijk alle partners van JCC Groningen

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement