De markt trekt weer aan. Zo ook de JCC?

13 juni, 2017

Door Rik Wolthuis, Recruiter/ Headhunter/ Jr. Consultant bij Finaxe

Horen jullie dat? Het bruist, het raast, het versnelt! De markt trekt weer aan dames en heren! En dat is precies waar deze blog over gaat. Bedrijven willen weer mensen aannemen en mensen zitten niet meer vast aan hun honk als een bal in het woord honkbal. Nee, mensen slaan nu liever een homerun en komen van de thuisplaat. Wat betekent dit voor jou en voor de JCC?

Voor jezelf betekent dit dat je meer dan ooit je netwerk goed in de gaten moet houden. Een wel gewaardeerde connectie kan maar zo eens elders werken. Zorg dus dat jij je netwerk up-to-date houdt. Lieve lezers, ik daag jullie graag uit. Denk eens na of jullie het causale verband kunnen voorspellen…

Uiteraard heb ik het natuurlijk over het meer gaan bezoeken van JCC activiteiten! Op deze manier blijf je goed op de hoogte of een ieder nog op zijn plek zit of juist die homerun heeft geslagen. Die ene interessante connectie bij de JCC zal maar net van baan zijn gewisseld, waardoor hij of zij interessant kan zijn voor jouw business…

Hoe dan ook, de markt trekt weer aan en dat merk je aan alles. Iedereen krijgt het weer drukker en drukker. Rede te meer om ook af en toe tot ontspanning te komen. En laat de JCC nou net de Real Madrid zijn van het bij elkaar brengen van ontspanning en netwerken.

Bij deze geef ik het zwaard van de taal door aan de volgende blogger en ik hoop jullie allen snel weer te zien bij de Rrrrrrrrrrrrrally!

Ook een blog schrijven?
Mail dan direct naar codi@jcc-groningen.nl

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement