Hoe werkt de JCC

Wat ik zo leuk vind aan de JCC, is dat je in korte tijd veel mensen leert kennen. Iedereen is heel open, sociaal en geïnteresseerd. Nu ik in het bestuur zit, kan ik bovendien echt een inhoudelijke bijdrage leveren. Dat maakt het nog interessanter voor mij.

Sanne Rolsma, eigenaar van LaSanne

Lees meer verhalen van onze leden »

Voor ambitieuze en ondernemende mensen

Ben jij ambitieus en ondernemend? Dan is de JCC iets voor jou! Met ca. 180 leden is het één van de grootste en meest actieve netwerkclubs voor jongeren in Groningen. De JCC is een laagdrempelige club waarvan je lid kunt worden als je in (de omgeving van) Groningen woont of werkt, jonger bent dan 38 jaar en als je een HBO- of universitaire opleiding hebt afgerond. Het verenigingsjaar loopt van september tot en met augustus. Gedurende het verenigingsjaar lid worden is natuurlijk ook mogelijk. Naast het reguliere lidmaatschap is er ook het duo-lidmaatschap i.s.m. de Commercieele Club Groningen (CCG). Wanneer je aan de toelatingscriteria van beide clubs voldoet, kun je van beide clubs lid worden en profiteren. Meer informatie hierover is op te vragen bij het bestuur via bestuur@jcc-groningen.nl

Het hele jaar door

De divisies van de JCC organiseren het hele jaar door diverse activiteiten. Van (buitenlandse) bedrijfsbezoeken tot kennissessies en borrels.

Meer over de activiteiten

Divisies

Binnen de JCC is een aantal actieve divisies. Zonder deze divisies, die onder andere verantwoordelijk zijn voor de communicatie, de activiteiten en de borrels, zou de JCC niet kunnen functioneren. Welke divisies er precies zijn en wat zij doen? Lees snel verder.

Alle divisies

Bestuur

De dagelijkse leiding en de besluitvorming ligt bij het bestuur. Elke twee weken vergaderen zij over het reilen en zeilen binnen de vereniging. Samen worden de beslissingen genomen.

Meer over het bestuur

Bij welke bedrijven werken onze leden?

De JCC kenmerkt zich door een breed scala aan bedrijven. Eigenlijk is elke sector ruim vertegenwoordigd en kun je voor vele vraagstukken terecht bij één van de leden. Van marketing tot juridisch, van zelfstandig ondernemen tot administratie.

Meer bedrijven

De sponsoren van de JCC

Om veel te kunnen organiseren en het lidmaatschap betaalbaar te houden, werkt de JCC met verschillende sponsoren.

Onze sponsoren

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.