Lid worden

Het hele jaar door

Als lid van de JCC kun je het hele jaar door deelnemen aan activiteiten, gezellige borrels en interessante bedrijfsbezoeken. Toegang tot de verschillende activiteiten is veelal gratis. Daarnaast ontvang je twee keer per jaar het verenigingsblad, krijg je toegang tot het ledenbestand en ontvang je de digitale nieuwsbrief waarin activiteiten worden aangekondigd.

Kennismaken

Wil je eerst kennismaken met de JCC voordat je je inschrijft als lid? Dat kan! Bezoek de Nieuwe Ledenborrel of ga als introducé mee naar een activiteit.

Kennis maken

Op ieder moment instappen

Het verenigingsjaar loopt van september tot en met augustus. Gedurende het verenigingsjaar lid worden is ook mogelijk. De Nieuwe Ledenborrels worden bovendien verspreid over het jaar georganiseerd.

Lees meer

Het JCC lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Daarna loopt het stilzwijgend door. Opzeggen voor het nieuwe seizoen dient vóór 31 juli te geschieden. Indien de opzegging niet uiterlijk 31 juli is ontvangen, wordt het lidmaatschap voor het daaropvolgende verenigingsjaar voortgezet.

Duo-lidmaatschap JCC en CCG

Je hoeft niet meer te kiezen! Voor een ieder die voldoet aan de toelatingscriteria van zowel de Jongeren Commercieele Club Groningen als de Commercieele Club Groningen is er het volgende: het JCC-CCG duo-lidmaatschap. Je wordt lid van de JCC én de CCG, maar betaalt alleen de contributie van de CCG. Geen dubbele contributie dus, maar wel de faciliteiten van beide verenigingen kunnen benutten.

Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Ben je geïnteresseerd in lidmaatschap van de JCC of heb je nog een vraag? Neem dan vooral contact op.

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

Word nu lid

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement