Waarom de JCC

Nog niet zo lang geleden heb ik mij aangesloten bij de JCC, nadat ik verschillende leuke mensen had ontmoet bij de kennismakingsborrel. De JCC is voor mij geen plek om keihard te acquireren, maar vooral een plek waar ik mezelf kan zijn en waar ik een gezellige tijd heb. De afwisselende activiteiten brengen je in contact met inspirerende, jonge ondernemers. Dat is zowel leuk als nuttig; er staat altijd wel een JCC’er voor je klaar die je, zakelijk of privé, verder kan helpen. Voor mij een ideale manier om mijn netwerk uit te breiden en wie weet wat dat je allemaal kan brengen!

Maxime de Coninck, Advocaat bij PlasBossinade Advocaten N.V.

Lees meer verhalen van onze leden »

Diverse activiteiten

De JCC is een hechte, actieve en exclusieve netwerkorganisatie voor hoger opgeleiden in de stad en regio Groningen. De JCC kent ca. 250 leden waarvan 70 actief zijn binnen divisies en het bestuur. Elke maand worden diverse activiteiten georganiseerd.

Van pure ontspanning tot het vergroten van kennis

De inhoud van de activiteiten varieert van pure ontspanning tot het vergroten van kennis. Het opdoen van vaardigheden of inzicht krijgen in onderwerpen die je in je werk of in je privéleven kan toepassen, komen ook aan bod. Te denken valt aan bedrijfsbezoeken, lezingen, workshops, de jaarlijkse rally en het kerstgala.

Verbinding met CCG

Tijdens de activiteiten kun je ervaringen delen en (zakelijke) contacten leggen in een plezierige, informele sfeer. De JCC is bovendien gelieerd aan de CCG (Commercieele Club Groningen) en CCGS (Commercieele Club Groningen Senioren)

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement