Waarom de JCC

De JCC is dé netwerkvereniging van Noord-Nederland als je het zakelijke met het aangename wilt combineren. Met name de grote verscheidenheid aan leden, bedrijven en activiteiten maakt de JCC tot wat het al jaren is: een bloeiend succes! Ik zou daarom een ieder willen aanraden om (actief) lid te worden van de JCC!

Wouter Leerink, advocaat bij Yspeert Advocaten

Lees meer verhalen van onze leden »

Diverse activiteiten

De JCC is een hechte, actieve en exclusieve netwerkorganisatie voor hoger opgeleiden in de stad en regio Groningen. De JCC kent ca. 250 leden waarvan 70 actief zijn binnen divisies en het bestuur. Elke maand worden diverse activiteiten georganiseerd.

Van pure ontspanning tot het vergroten van kennis

De inhoud van de activiteiten varieert van pure ontspanning tot het vergroten van kennis. Het opdoen van vaardigheden of inzicht krijgen in onderwerpen die je in je werk of in je privéleven kan toepassen, komen ook aan bod. Te denken valt aan bedrijfsbezoeken, lezingen, workshops, de jaarlijkse rally en het kerstgala.

Verbinding met CCG

Tijdens de activiteiten kun je ervaringen delen en (zakelijke) contacten leggen in een plezierige, informele sfeer. De JCC is bovendien gelieerd aan de CCG (Commercieele Club Groningen) en het CCG Seniorenconvent.

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

MAAK KENNIS MET DE JCC

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.