Testimonials

Lid worden van de JCC wordt door iedereen anders ervaren. We laten onze leden graag zelf aan het woord.

Door de JCC kom ik op evenementen waar ik anders geen deel van zou uitmaken.

Voor mij is de JCC een leuke afwisseling van netwerken en gezelligheid. Daarnaast is mijn netwerk zowel zakelijk als privé enorm uitgebreid. De JCC biedt allerlei mogelijkheden waar iedereen voor zichzelf iets uit kan halen. Ik ben bovendien actief binnen de Activiteitendivisie (AD). Zoals de naam al doet vermoeden, organiseert onze divisie verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn leuk, sportief, avontuurlijk en met een inmiddels jaarlijks terugkerende rally, ook traditioneel te noemen.

Judith Scholte, Activiteitendivisie (AD)

In het jaar dat ik nu deel uitmaak van de JCC, heb ik ervaren dat je hier de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien.

Doordat ik een commerciële functie bekleed, wilde ik op een effectieve manier mijn netwerk uitbreiden. Op advies van een vriend ben ik vorig jaar lid geworden van de JCC Groningen. Bij de eerste kennismaking voelde ik mij direct op mijn gemak. In korte tijd kwam ik er achter dat de JCC een enthousiaste en betrokken doch vrijblijvende club is met jonge ondernemers. Er zijn, naar mijn ervaring, maar weinig andere verenigingen waarbij je in zo’n korte tijd een aanzienlijk netwerk opbouwt. Wat ik ook geweldig vind, is het brede scala aan activiteiten dat georganiseerd wordt. Ik heb de JCC leren kennen als een erg gezellige club. Het heeft mij absoluut geholpen om nieuwe commerciële ingangen te creëren.

Sebastiaan Lameijer, commercieel medewerker bij Bescon Bestrijdingstechnieken

Het netwerk dat werkt, ook als je niet aan het (net)werken bent.

Het is opvallend hoe leden met elkaar in verbinding staan, buiten de door de JCC georganiseerde activiteiten om. Zo zijn er bijna wekelijks leuke initiatieven om gezamenlijk iets te ondernemen. Of het nu gaat om een drankje in de stad, groepjes die samen artistieke dingen doen of sportevenementen van bijvoorbeeld de FC of Donar waarvoor je gevraagd wordt. Daarnaast kun je profiteren van een ieders netwerk. Of je nou hulp zoekt bij je verhuizing, iemand die je ramen kan komen lappen of op zoek bent naar die ene leuke nieuwe collega voor het bedrijf waar je werkzaam bent: alles wordt gedeeld en iedereen denkt met je mee. Je netwerk zal nooit zo snel groeien met relevante contacten als bij de JCC.

Arnold Bralts, Sales manager bij Embed Engineering BV

De JCC is dé netwerkvereniging van Noord-Nederland als je het zakelijke met het aangename wilt combineren. Met name de grote verscheidenheid aan leden, bedrijven en activiteiten maakt de JCC tot wat het al jaren is: een bloeiend succes! Ik zou daarom een ieder willen aanraden om (actief) lid te worden van de JCC!

Wouter Leerink, advocaat bij Yspeert Advocaten

Er worden heel veel leuke evenementen georganiseerd!

Ik ben nu 3 jaar lid bij de JCC Groningen. Het is een hechte groep van enthousiaste en ambitieuze mensen die actief zijn in het bedrijfsleven, zowel als zelfstandig ondernemer als in dienstverband. Het is een club waar veel ervaringen worden uitgewisseld en onderling advies wordt gegeven.

Anneloes Oldenburger, Projectmanager bij Virol

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

Word nu lid

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.