Testimonials

Lid worden van de JCC wordt door iedereen anders ervaren. We laten onze leden graag zelf aan het woord.

Sinds 2016 ben ik lid van JCC en dit seizoen ben ik tevens begonnen als voorzitter van de Bedrijfseconomische Divisie (BED). Ik bezoek graag de lezingen en bedrijfsbezoeken. Deze activiteiten zijn een ideale combinatie van enerzijds gezelligheid en anderzijds nieuwe inzichten krijgen door de sprekers en de gesprekken met andere leden. Dankzij de samenwerking met de CCG (Commercieele Club Groningen) en de CCG-Senioren kom ik tijdens deze activiteiten ook in contact met veel ervaren (oud-)ondernemers. Een mooie manier om (zakelijke) contacten te leggen in een plezierige en informele sfeer.

Niek Wiltjer, Vermogensadviseur bij ING Private Banking

De JCC is dé netwerkvereniging van Noord-Nederland als je het zakelijke met het aangename wilt combineren. Met name de grote verscheidenheid aan leden, bedrijven en activiteiten maakt de JCC tot wat het al jaren is: een bloeiend succes! Ik zou daarom een ieder willen aanraden om (actief) lid te worden van de JCC!

Wouter Leerink, advocaat bij Yspeert Advocaten

Door de JCC kom ik op evenementen waar ik anders geen deel van zou uitmaken.

Voor mij is de JCC een leuke afwisseling van netwerken en gezelligheid. Daarnaast is mijn netwerk zowel zakelijk als privé enorm uitgebreid. De JCC biedt allerlei mogelijkheden waar iedereen voor zichzelf iets uit kan halen. Ik ben bovendien actief binnen de Activiteitendivisie (AD). Zoals de naam al doet vermoeden, organiseert onze divisie verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn leuk, sportief, avontuurlijk en met een inmiddels jaarlijks terugkerende rally, ook traditioneel te noemen.

Judith Scholte, Activiteitendivisie (AD)

Wil jij ook je netwerk versterken in Groningen in ongedwongen sfeer?

Word nu lid

Kennismaken met de JCC

Kennismaken met de JCC is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

    Bij het insturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacy Statement